Olemme nyt Tanskassa, Billundissa, ihan Legolandin vieressä. Tänne saavuttiin eilen iltapäivällä ja tänään olemme menossa viettämään päivää Legolandiin. Onpahan varsinainen hurvelikeskus tämä!

Koko leirintäalue on yhtä legomainosta, mökkiä mökin vieressä, asuntovaunu- ja -autopaikkoja, 'osta sitä, osta tätä lego-juttua'-mainosta, ja sitten tässä ihan vieressä on upouusi Lalandia - joka lienee jonkinsortin kylpylän, ostoskeskuksen ja ajanviettopaikan risteytys, tänne emme taida ehtiä nyt - Billundin kylpylä ja Legoland. Sekä lentokenttä. Ihan kiva kerran nähdä tämä paikka, mutta minulle ehdottomasti riittää kerran! Vaikka en siis vielä ole esim. Legolandissa käynytkään, mutta tällainen turistirysä, joka perustuu hurveleihin yms., ei varsinaisesti ole minun makuuni. Mutta onhan tämä kiva nähdä!

Huomenna starttaamme kohti Saksaa, jossa yövytään yksi yö, sitten suunta Pariisiin. Pariisissa viivytään pe-ti, ja ainakin viikonlopuksi on luvattu sateita :( . Toivottavasti ennusteet pettää, mutta kyllähän esim. Versailles'sa ja Louvressa saa sateisetkin päivät kulumaan. Eiffelin tornissa olisi kiva käydä selkeällä säällä.

Laitan tuonne sivuihin nyt erikseen sivun tälle matkalle ja laitan joitakin kuvia matkan varrelta sinne aina, kun pääsen päivittämään ja viimeistään matkan loputtua.

Joka tapauksessa LOMA on ihanaa aikaa!

terveisin Eija