Nyt varoitan etukäteen Fyberspatesin huivilankaklubiin kuuluvia, että postauksen lopussa on joulukuun langasta kuva - hyppää yli, jos et halua vielä nähdä sitä!!!

Niinpä niin - olen sekä eilen että tänään saanut yllärijoululahjat etukäteen töistä tullessani:

Eilen laatikossa odotti joulukorttien vieressä kirjekuori, josta paljastui seuraava lähetys:

2168712.jpg

Eli tämän lähetyksen sain voitettuani Mirvan/Purppuran Petalooni-arvonnassa!

S U U R K I I T O S   M I R V A   ! ! !

Kukille löysin heti käyttökohteita tulevista ystävänpäiväkorteista ja nytpä saan alkaa tehdä korttikokeiluja noilla ihanilla nauhoilla. Ihanaa!

Sitten vielä ennen Fyberspatesia laitan kuvia tämän päivän ostoksista, kävin nimittäin töistä tullessani meidän paikallisessa askartelu-/lankakaupassa Coconutissa ja käteen tarttui seuraavaa:

2168713.jpg
Yllä Zitronin Trekking Hand Art-vyyhti, väri Jamaika. Tämä haluaa päästä miehelle pipoksi.

2168714.jpg
Tässä myös Zitronin Trekking Hand Art, väri Brazil. Tämän kohtaloa ei vielä tiedä, mutta oli niin ihanan värinen.

2168741.jpg
Lisäksi löysin hyllystä näitä kiilleliimoja, joita juuri eilen illalla kuolasin nettikaupassa. Pakkohan ne oli ostaa, värit vasemmalta oikealle: pink - patina - candy cane - turquoise - star dust. Oikealta vähän kurkistaa sellainen vihreä jokin kuitupaperin tapainen kapeahko (n. 10 cm) nauha, jota sai ostaa metreittäin. Nämä kaikki siis korttiaskarteluun (odotan joulun vapaita, että saan levittää askartelut pöydälle!!!).

Nyt sitten se FYBERSPATESin lanka eli HUS HUS te, jotka ette ole vielä lankaanne saaneet ja jotka ette halua sitä nähdä!!!


HUS....


HUS...


HUS...


HUS...


HUS...


HUS...


HUS...


NYT:


2168710.jpg

2168711.jpg
Lanka on siis kokonaan silkkiä - tämä haluaa tulla minun huivikseni!!! Lanka tuntuu yllättävän kovalta käteen, mutta mukana tulleessa kirjeessä Jeni kirjoittaa, että lanka pehmenee, kun se on neulottu. Varmasti hyvä lanka neuloa! Ihana!

Nyt alan tekemään yhden kakun jääkaappiin hyytymään huomista varten.
Ottakaa rauhallisesti!
terveisin Eija