No niin, kuin salama kirkkaalta taivaalta iski kortti-inspiraatio kesken neulomisten...ja ei kun selaamaan haasteita, mistä löytyisi sopivaa haastetta...?! Ja sellainen löytyi Passion For Promarkers-haasteesta, 'back to nature'. Heti tuli mieleeni Sarah Kayn talikko kädessä kulkeva poika, hänhän selkeästi on menossa 'back to nature'! Kuva oli valmiiksi väritettykin, joten sitten vaan taustapaperia ja muuta ilmettä miettimään. Tekstiä pohtiessani päädyin yksinkertaiseen 'Kiitokseen', kun tiedän sellaiselle lähipiirissä olevan tarvetta.

This is my sketch to 'Passion For Promarkers'. I loved the theme 'back to nature'! I instantly got this stamp on my mind, he is surely going 'back to nature'! The text says 'Thank you' in finnish, it's simple but I think, always needed. Thank you for visiting!

 

Oli muuten mukava valokuvata ilman salamaa!

 

Pikkumies on väritetty, kuten haasteeseen kuuluu, Promarkereilla. Paperia tuhrittu Distress Inkin musteella. Kukkaset Tallinnasta Karnaluksista (sinne oli tullut paljon askartelutavaraakin, puhumattakaan jo ennen olleista valtavista määristä nappeja, nauhoja, pitsejä!).

 

'Kiitos' on päällystetty Crackle Accentsilla.

 

Kuvasin, koska se oli niin mukavaa!

 

Ensimmäistä kertaa kokeilin tätä ostamaani leimasinsettiä ja tykkäsin! Kortin tausta koristeltu tällä. Voisi myös käyttää kortin sisällä ja reunustaa tekstin paikan leimoilla.

 

Lopuksi vielä kuva kuopuksesta, joka on nyt täysin hurahtanut (isänsä kanssa) lasketteluun. Tässä ollaan Hyvinkään Sveitsissä, kuva otettu eilen. Nyt jo suunnitellaan Lapin matkaa, Alpeistakin puhutaan.... Kai tässä minunkin täytyy opetella, ei sentään laskettelemaan, mutta edes murtsikkaa hiihtämään, niin on jotain tekemistä, kun toiset ovat mäessä.

 

Olen kuitenkin ahkeroinut sauvakävelyn puolella - eilen ja tänään tein (minulle pitkät) tunnin kävelylenkit. Ja polvet kesti ihmeen hyvin. Ehkä täytyy ruveta liikkumaan pidempiä lenkkejä kuin ennen ihan säännöllisesti. Ilma on aivan loistava, olen melkein ihastunut talveen näin viime metreillä!

terveisin Eikku