Tämä on ihan kauheeta: Sirppis haastoi minut kuntoilemaan! Tässä haaste kokonaisuudessaan - kopioitu Sirppikseltä:

PäättämätönKUNTOILUHAASTE!Silmänisku

TukittuTEE PIENI PÄÄTÖS PÄIVÄSSÄ! Viaton
En halua asettaa mitään paineita teille, jokainen toimii oman kuntonsa-omantuntonsa myötä. Aikaisemmin puhuttiin "aikuisiän tai vanhuuden sokeritaudista". Nykyään sairastumisvaarassa ovat yhä nuoremmat ikäluokat jopa lapset ja nuoret-ylipainon lisääntyessä. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa. Terveelliset elintavat lisäävät hyvinvointiasi ja elämänlaatua tässä ja nyt. 
Uusi vuosi ja uudet tavat, olipa päätöksesi käyttää portaita hissin asemasta, kävellä työmatka tai pysäkin väli se on aina sinun oman itsesi parhaaksi. Pienistä puroista kasvaa suuret joet.
Kerro omassa blogissasi mikä on sinun päätöksesi ja kuinka siinä edistyt!No, minulla on tänä vuonna joka tapauksessa edessä elämäntapojen siistiminen tietyiltä osin edessä - terveys on sillä mallilla. Aloitan varovasti ja lupaan:

Kävelen työmatkan päivittäin (no, eipä ole matkaa kuin 700 m suuntaansa, mutta kuntoni on raparaparaparapakunto) ja kaksi kertaa viikossa pidemmän kautta (=2 km). Tällä mennään ainakin kuukausi. Lupaan väliaikoina kirjoitella tänne blogiin, miten edistyn.

Tällä kertaa en haasta ketään, mutta jokainen, joka tuntee tähän tarvetta voi aivan vapaasti ja iloiten ottaa haasteen vastaan! Jätäthän siinä tapauksessa lootaan kommentin, kiitos!