Tänään tulikin vietettyä sitten 'rokulipäivä' töistä - eilen illalla nousi kuume ja aamullakin oli lievää lämpöä, hermosärkyä ja aivan älytön väsymys. Sen kummempaa flunssaoiretta ei ole, yleensäkään en tällaisia kiertotauteja tämän kummemmin saa. No, olen hyödyntänyt sairauteni opettelemalla leimauskuvien tekoa. Erityisen hyviä ohjeita olen poiminut Jehkottaren mielettömän upeasta blogista. Jos osaankin neuloa mielestäni erittäin hyvin, niin tässä askartelun saralla olen aivan täysi töppö ja opettelen kaiken alusta ihan leimaamisesta lähtien ja kaikki termit ovat minulle vieraita. Että sellainen on lähtötaso...

Kuvia yritän leimailuistani ja muustakin saada viikonloppuna, nyt jo niin pimeää, ettei ne enää tahdo onnistua. Tilailin tuossa viikko sitten leimailukuvia (lähinnä Magnoliaa), Giocondan Soft Pastel-kynät, ja muuta leimailutarviketta. Ajatuksena saada itsetehdyt kortit jouluksi ja jatkaa tätä korttien yms. tekoa jonkin verran pitkin vuotta. Liityin jopa Magnolian leimaklubiin ! Saas nähdä, mitä tästä hullaannuksesta vielä seuraa...

Lisäksi olen tänään selvitellyt Riikan lankaliikkeiden osoitteita - ollaan miehen kans menossa viikonlopputuristeiksi ensi viikonloppuna pe-la sinne. Oikeasti mennään hakemaan paria koiranpentua kasvattajaystävältäni, mutta TOTTA KAI pitää katsella lankatarjonnat, nauttia hyvästä ruoasta Lidossa (tänne muuten kaikkien Riga-turistien kannattaa mennä syömään, on vähän syrjässä keskustasta, mutta ehdottomasti vierailun arvoinen paikka kaikkinensa; tätä et löydä Suomesta etkä edes Virosta) ja kuljeskella vanhassa kaupungissa ja iki-ihanalla Zeppeliinihallien ympäröimällä torilla (sieltä saa muuten lukemani mukaan todella edullista 'vironvillaa' - ne villamummot minä kaivan esiin vaikka niiden koirien kanssa!). Voi, miten kiva lähteä!

Neulerintamalla edistyy miehen siskonpojan (1 v.) joululahjapusero siihen malliin, että etukpl on ihan just valmis ja ajattelin, että josko nyt viikonloppuna tekisin sen valmiiksi kokonaan. Sitten käyn äidin joululahjan - pitsihuivi punaisesta Secretwoolin Cherry Tree Hill/Suri Alpaca Lace-langasta, malli vielä mietinnässä - ja oman villatakkini kimppuun.

Ja sunnuntaina mennään hakemaan poikaa pois mummolasta Helsingistä (mies on nyt viemässä pojua sinne) ja samalla olis tarkoitus käydä - jos paranen - käsityömessuilla Helsingissä. Varsinaisesti en ollut ajatellut mennä noille messuille, vaan Tampereelle ensi viikonloppuna, mutta nyt meillä menee se viikonloppu kokonaan siellä Riikassa, niin korvikkeeksi sitten Hesan messut :)

Aurinkoista viikonloppua kaikille!

terveisin Eija