Nyt on sitten Leimailutaivaasta kotiuduttu ja voin lausua Taavalle ja muillekin mukana olleille huipputyypeille KIITOKSEN järjestelyistä ja vaivannäöstä! Suomessa sitä osataan tapahtuma kuin tapahtuma järjestää! Tämä on nähty niin joka paikassa. Kaikki on selkeää ja toimivaa, henkilöt osaavat tehtävänsä ja neuvovat. Tila oli hyvä, joskin parkkipaikkoja olisi voinut olla enemmänkin, mutta messulippu oli halpa eikä parkista tarvinnut maksaa erikseen (kun vertaa vaikka koiranäyttelyihin...).

Tässä kuvia ostoksistani, periaatteessa useimmat samassa kuvassa olevat jutut on ostettu samalta kauppiaalta,  mutta enhän mä enää muista, mikä mistäkin. Craftican ennakkotilaukseni oli heiltä unohtunut ottaa mukaan, joten se kuvista puuttuu, lupasivat laittaa maanantaina postiin. Se muuten on tuikitarpeellinen, tilasin mm. erilaisia säilytysratkaisuja (olen mm. ajatellut siirtää sittenkin askartelutilani ullakolta alakertaan, jolloin siisteys olisi entistäkin tärkeämpää). Rupeaa tätä askartelukamaa olemaan sen verran, että ihan vaan pöydillä ja laatikoissa lojuen ne on ainaisessa kaaoksessa, joten kaipaan ratkaisuja ja välineitä tarvikkeiden säilytykseen. Vähän myös kutkuttelisi lähteä mukaan erilaisiin askartelutapahtumiin, jolloin hyvälle askartelutarvikelaukulle olisi tilaus. Hyviä vinkkejä kaikkiin em. asioihin otetaan mielellään vastaan! Mutta siis ne ostokset:

 

 

Allaolevat oli ainakin Heinikasta:

 

Ja tässä allaolevat Ökömököstä:

 

Tämä oli Paperellan etukäteistilaukseni:

 

 

Tämä oli Purppurataivaasta:

 

 

Nämä neljä seuraava etukäteistilauksena Stempelkelleristä (näitä toin myös ystävälleni Piiskulle hänen tilauksenaan):

 

 

 

 

Kuvaamatta jäi sitten kaikki irtokappaleina ostamani isot taustapaperit (muutama kymmenen kpl), korteille sellofaanipussit sekä dots-liimatiplut. Eikä minulla tietenkään ollut paikan päällä kameraa mukana, että olisin voinut kuvailla Rajakylän koulun tiivistä tunnelmaa :) . Nyt pieni iltalepo ja sitten uutuuksia kokeilemaan!

Ai niin - pakko vielä kirjoittaa, että tällainen vieraili pihallamme tänään:

Ensin kuului *kops* ja Ernon huuto: 'Lintu lensi ikkunaan. Se on PÖLLÖ!' Sitten sitä ihailtiin, oli ressukka lentänyt meidän olohuoneen isoa ikkunaa päin - ihme sinänsä, sillä ikkunassa olevat isot lamellit olivat edessä. Puolisen minuuttia siinä sitten pällisteli ja ihmetteli, sitten lennähti pois - kopsahtaakseen kulman takana olevaan toiseen olohuoneen ikkunaamme, tässäkin ikkunassa lamellit edessä. Siitä se sitten lensi viereiseen metsikköön, mutta vain tullakseen parin minuutin kuluttua uudestaan *kops*-ahtamaan ikkunaamme, siihen samaan, mihin ensimmäiselläkin kerralla! Nyt sitä sitten saimme ihailla useita minuutteja; pöllö tuijotti ikkunan takaa meitä ja me sitä. Siinä se maata retkotti lumihangessa ja minä kameraa hakemaan: 'Nyt kuvia harvinaisesta vieraastamme!'. No, kun minä saan kameralaukun auki, kuuluu Ernon huuto: 'Se lensi pois!' Sanomattakin lienee selvää, että nyt kun kamera oli kädessä, pöllö ei enää ikkunaamme palannut. Onneksi pikkuinen ei itseään sitten kai sen kummemmin satuttanut. Tosin hän ei ollut pikkuinen, hän oli suurin piirtein huuhkajan kokoinen!

terveisin Eikku

Ps. Ne edellisen postauksen Wollmeiset ovat nyt postissa, mutta en ehtinyt niitä vielä perjantaina hakea. Maanantaina on siis herkku-postipäivä!