Arvonta on suoritettu!!!

Arvoin voittajan satunnaislukugeneraattorilla ja voittajaksi selviytyi kommentin nro 10 jättäjä eli

S I N I K K A   ! ! !   O N N E A   ! ! !

Sinikka ilmoitti kommentissaan, että molemmat vaihtoehdot käyvät voiton osuessa kohdalle, joten nyt hetkeksi mietintämyssy päähän ja katsotaan, mitä keksin! Yritän saada palkinnon postiin maanantaina!

Kiitos kaikille osallistujille! Kehitysehdotuksia ei juuri tullut, osa toivoi linjan säilyvän ennallaan (onneksi tai valitettavasti niin varmaan käykin, mihinkäs 'koira karvoistaan pääsee'...), mutta niitä ehdotuksia saa heittää minulle muulloinkin, jos mieleen tulee! Kuvia yritän pitää täällä kohtuullisen paljon, koska minusta ne 'keventää' tunnelmaa. Muuten varmaan jutut tällaisina askartelu-/neuleaiheisina tulee pysymäänkin.

Neuleet näyttää olevan nykyään vähemmistö, kun tuo korttiaskartelu on 'hurahduttanut' minut kokonaan, mutta uskokaa tai älkää - kyllä täällä puikot heiluu päivittäin edelleen! On vaan niin isoja töitä kesken (villatakki ja iso huivi), että ne valmistuu hitaasti. Tosin se villatakki on jo pingottumassa ja huivin teossa on jäljellä n. 10 kerrosta. Joten kohta saatte myös neulekuvia!!!