Nyt uskaltaa jo postata nämä omat PIF:t, kun ovat varmaan jo kaikilla perillä. Minun 'Anna hyvän kiertää - PIF':iini osallistuivat TittiinaLiisa ja Anneli. Kaikki saivat jotain 'päähänpantavaa' - alla kuvat. Olen pipokuvissa käyttänyt 'mallina' tytärtäni, kun noista yleiskuvista tuli jotenkin tosi huonot ja halusin laittaa pipoista paremmat kuvat.

Tässä Tittiinan PIF-paketti:

 

Tämä pipomalli on Joko Knits-blogista Lina-pipo (ohje löytyy blogista postauksesta 31.3.2008 ja myös Ravelrysta nimellä Lina). Olipa tosi kiva, nätti ja helppo malli tehdä.

 

Tässä vielä Tittiinan kortti.

 

Sitten Liisan PIF. Liisa ei saanut Linaa, kun jostain hänen aiemmasta heitostaan ymmärsin :) , että tällainen sammakkopipo voisi olla poikaa (eikun naista!). Toivottavasti Liisa tykkää!

 

Tässä taas parempi kuva piposta. Tämän pipon ohje löytyy täältä ja on myös tosi kiva tehdä ja nätti.

 

Liisan kortti:

 

Ja tässä Annelin PIF. Annelille tein myös Linan.  Tämä kuva on vaan tosi surkea, kun tyhmänä kuvasin tummaa pipoa tummalla alustalla. Onneksi tuossa tytön päässä se  näkyy paremmin!

 

Pipo päässä:

 

Ja sitten vielä Annelin kortti:

Noin. Toivottavasti kaikki kolme piditte paketistanne! Oli  oikein mukavaa tehdä juuri teille PIF. Koko PIF'n ajatus on mielestäni ihana ja lämmin. Tällaista on kiva tehdä ja kiva saada.

Mukavaa perjantai-iltaa kaikille!

terveisin Eija