Tuossa blogikarkin kohdalla tuli kyselyä napin linkittämisestä. Nappi siis on tuo kuva, joka sisältää linkin tuohon blogikarkkikirjoitukseen. Tämä nappi on tarkoitettu siirrettäväksi blogiisi, jos haluat osallistua karkin arvontaan. Siirto tapahtuu seuraavasti:

VUODATUS

Vuodatuksen blogeihin saa napin siirrettyä niin, että maalaat sen hiirellä ja kopioit.

Vie tämä kopio oman blogisi kirjoituksiin ja liitä se kirjoituksesi siihen  kohtaan, mihin haluat.  Minulla ainakin linkki siirtyy kuvan kopioinnin mukana suoraan omaan kirjoitukseeni.

Jos linkki ei siirry, vaan saat kopioitua ainoastaan kuvan, avaa kyseisen postauksen (mistä siis olet nappia kopioinut) osoite selaimen osoitekenttään klikkaamalla kirjoituksen otsikkoa. Nyt maalaa osoitekenttä ja kopioi se. Luo linkki klikkaamalla kirjoituksessasi 'Lisää linkki'-kohtaa. Liitä avautuvaan kenttään kopioimasi osoite. Nyt nappi pitäisi olla näkyvissä, kun vielä tallennat kirjoituksesi.

Napin kokoa saa muutettua kulmiin ilmestyvien pisteiden avulla, paina hiiren vasen näppäin alas ja siirrä kulmaa haluamaasi kohtaan.

 

BLOGGER

Koska bloggeri ei ole minulle tuttu, kopioin ohjeen täältä:

1. Avaa oman bloggerin sivun hallintapaneeli

2.Avaa uusi sivu ja sieltä blogi, josta olet ottamassa nappia

3.Tallenna nappi omaan koneeseen

4.Kopioi sivun osoite selaimeesi

5.Avaa oma hallintapaneelisi

6.Lisää tallentamasi kuva ja klikkaa hiirellä

7.Pienennä kuvaa nurkista pienistä mustista neliöistä

8.Klikkaa linkin kuvaa (muistuttaa lähinnä silmälaseja)

9.Tyhjennä ULR kenttä

10.Siirrä napin osoite selaimesta tyhjään ULR kenttään.

11.Paina OK.

12.Julkaise teksti.

Jos haluat napin eri paikkaan niin klikkaa: muokkaa HTML.koodia ja siten saat koodin näkymään. Kopioi koodi selaimeesi ja tallenna toiseen paikkaan.

 

Toivottavasti näistä on apua!

terveisin aamuvirkku-Eikku