Nämä neljä myssyä ovat jo hyvän tovin olleet virkattuina, mutta langanpäät saivat kyytiä vasta tänään.

Mietinnässä vielä, teenkö näihin joitain koristuksia vai en. Toisaalta, kukat tms. olisi kivoja, mutta kaikki eivät sellaisista pidä (mm. minun tyyliäni ei ole) ja nämä raikkaan väriset myssyt on minusta ihan nättejä näinkin. Mutta mietin vielä, koska ne kukatkin olisi kivoja ja sopii joillekin.

Mallihan oli ihan tuolta Seijasiskolta:

     

Lankoina näissä: pinkit Novita Luxus Cotton, vihreä Novita Tennessee ja kirjava Novita Puro Batik. Kaikkiin lankaa kului ~40 g. Lankoja, erilaisia, on jo lisää ostettuna, olen ajatellut vielä muutaman virkata. Virkkaamista tulee harrasteltua niin harvoin!

Olen harmissani, murrrrrrrrrrrrrrrrr : olen viikon verran neulonut 'täysillä' itselleni jakku Kauneimpien Käsitöiden viimeisimmästä numerosta, Marks&Kattens Quick-langasta, jota ostin vielä kerän enemmän kuin ohjeen mukaan olisin tarvinnut. No, lankapa otti ja loppui kesken kauluksen neulomisen!!! Pitää yrittää jostain vielä haalia yksi kerä. Nämä langat ostin Lankamaailma Nordiasta, mutta yritän tilata jostain sen yhden kerän (ja toivon, että värjäyserät olisi suurin piirtein samanvärisiä...), jotta saisin sen nopsaan ja pääsisin käyttämään jakkua ennenkuin pakkaset loppuu. Tosi harvoin käy näin, että lanka loppuu, yleensä määrät on oman kokemukseni mukaan ylimitoitettujakin. Tosin käytin numeroa suurempia puikkoja, mutta ostin kuitenkin kerän enemmän lankaa kuin ohjeessa oli.

No, nyt joka tapauksessa on myssyt päätelty, ja jakku ei voi edetä nyt enempää - olisiko välipalasukkien aika?

terveisin Eikku