Tänään olen istunut oikeastaan koko päivän tässä pöydän ääressä värittämässä leimakuvia ja tekemässä kortteja - IHANAA! Eilen sain tilaamani uudet Promarkerit (vaaleita sävyjä) ja tänään pääsin testaamaan IHANA-lehden korttikoulun ohjeita värittämisestä. Eli vaaleaa tussia alle ja Koh-I-Noorin kuivapastelleja päälle, sitten stumpeilla värien sekoitus. Ainoa, mitä minulta puuttui oli pellavaöljy, johon oikeaoppisesti stumppi kuuluisi kastaa ennen värin sotkemista, mutta se sotkeentui kyllä riittävästi kuivallakin stumpilla. Tosin öljy meni tilauslistalle, kunhan seuraavia juttuja tilailen, mutta mielestäni väritys onnistui kuitenkin hyvin.

Itse asiassa olen suorastaan ylpeä varsinkin näistä väritystöistä:

Näitä Sarah Kayn leimoja aion alkaa tilaamaan itselleni - ihania värittää ja jotenkin just oikealla tavalla romanttisia. Jos joku teistä on myymässä ko. leimasimia, saa tarjota minulle!

 

 

 

Ja loppuun vielä ne valmistuneet kortit. Pahoittelen taas kerran valaistusta...salama häiritsee muutamassa kuvassa.

 

 

 

 

Nyt jopa sain aikaiseksi etsiä kortteihin sopivat kuoret ja pussittaa ne sellofaanipusseihin odottamaan, että saisin aikaiseksi kuskata niitä töihin ja muuallekin myytäväksi. Kaikkia kun ei kuitenkaan tule käytettyä itse! Kunhan keksin niille sopivan hinnan...

Lopuksi vielä kuvat Korttitaivaan kiertävän leimakuvakuoren osalta. Tässä ensimmäisessä kuvassa leimat, jotka otin kuoresta, 18 kpl:

 

Ja tässä leimat, jotka laitoin, yhteensä n. 40 kpl (se ei kai haittaa, että laitoin enemmän, hyvin kuitenkin mahtuivat helposti-kuoreen) ja osa noista on kuitenkin pieniä tekstejä.

 

Nyt lienee viisainta siirtyä neulomusten pariin - ennenkuin jäykistyn patsaaksi tässä pöydän ääressä...

Leppoisaa ystävänpäivän iltaa kaikille!

terveisin Eija