Nyt saatte taas ihailla(?) meikäläisen kuvatuotoksia. On vaan niin vaikeaa kuvata, vaikka sen tekee päivän valoisimpaan aikaan - valo ei meinaa mitenkään riittää tyydyttäviin kuviin. Mutta kuvia kumminkin!

Ensin kaikille lukijoille hyvän joulun toivotus:

2152530.jpg


Sitten vuorossa meidän lasten ainokaisen serkun joululahjapusero, jonka ajattelin tehdä valmiiksi (=yhdistellä kappaleet) tänään, kun olen valoisaan aikaan kotona. Jotenkin iltaisin tuo yhdistely tuntuu entistäkin vaikeammalta, kun ei tahdo nähdä tarkasti mitään. Ja ylipäätään - miten tuo töiden valmiiksi saattaminen tuntuu aina niin kauhealta....siihen ei tarttuisi ei sitten millään! Neuloa voisi, lisää koko ajan, ja tuottaa 'valmiita' töitä toinen toisensa perään, mutta se lopullinen puristus, käyttökuntoon saattaminen, se on ihan hirveetä! Argh! Mutta tänään sen teen, olen päättänyt!

Eli Vilin pusero, ennen yhdistelyä:

2152532.jpg

Ja vielä neulepintaa läheltä:
2152531.jpg


Ja koska Ernokin (8v.) tekee käsitöitä aina silloin tällöin, laitetaan viimeisimmästä kuva. Eli koira, jonka Erno ompeli mummonsa kanssa itselleen sellaisesta valmiista lasten käsityöpaketista (ostin Lahden KäteväY&Tekevä messuilta):

2152528.jpg

2152527.jpg


Tällaista tällä erää. Nyt lähden ompelemaan sitä puseroa kasaan. Huomenna tiedossa shoppailupäivä Tallinnassa, vaikkei oikeastaan ole edes rahaa. Mutta kun matkan sai halvalla!!! Edestakainen meno 15 euroa! Siihen hintaan kun pääsee käsityöparatiisi Karnaluksissa käymään, niin johan mennään. Nyt, kun on minun kolmas käyntikertani ko. liikkeessä, olen tajunnut tehdä ostoslistan etukäteen, että muistan ainakin ne tarpeellisimmat tuoda. Sitten tietenkin jotain ekstraa tarttuu matkaan myös! Tällä kertaa listalla on Addin (ja ehkä ruusupuu-) pyörö- ja sukkapuikkojen täydennystä - puikothan on siellä ihan 'ilmaisia' Suomen hintoihin verrattuna - neulahuovutustarvikkeiden ostoa, mahdollisesti tilkkutyöleikkurin ja -alustan osto, sitä vielä mietin, raaskinko. Mutta sellaista. Sitten matka jatkuu vanhaan kaupunkiin ja illalla palaamme takaisin kotiin!

Mukavaa tiistaita!
terveisin Eija