Anteeksi kaikki ystävät rakkaat, että blogini on joutunut vallan 'tervan tahraamaksi' tässä päivitysnopeudessa. Elämässä tapahtuu niin paljon kaikkea nyt, että voimia eikä aikaakaan ole riittänyt blogin päivittämiseen. Minulle hyvin läheinen ihminen on sairaana sairaalassa, ja aikaa on tullut vietettyä siellä. Koiranpennut - ikää 8 viikkoa - ovat elämänsä villeimmässä vaiheessa ja juoksevat sekä juoksuttavat meitä muita kaikki illat. Uudet kissamme vaativat tarkkailua ja leikitystä samoin kaikki illat (ja aamut ja päivät...). Puhumattakaan työstä, joka vie aikaa läheisiltä sekä harrastuksilta.

Puikkoihin en ole viikkoihin koskenutkaan, enkä kiivennyt ullakolle askartelupöytäni ääreen. Satunnaisesti kiertelen blogeissa, mutta jätän huonosti kommenttejani...Nyt alkoi kahden viikon loma, joten lomalle pakataan puikot ja langat mukaan, lentokone starttaa illalla klo 20.30. Matkakohteena jokasyksyinen Turkki ja siellä Kemer. Ihanalta tuntuu lähteä, vaikka myös toisaalta sydäntä viiltää jättää läheiseni sairaalaan tietäen, etten pääse häntä katsomaan ennen loman loppua. Onneksi on olemassa puhelin!

Yritän talvi-iltojen (hui!) pimetessä parannella tapojani tämän bloggauksen suhteen, eli ehtiä vähän useammin istahtamaan koneelle. Jospa neulomis- ja askartelupuolellakin alkaisi jotain tapahtua?! Joulukorttien tekoa en varmaan ehdi kovin pitkälle työllistää, jospa edes kaikista läheisimmille ehtisin itse tekemään? No, en ota ainakaan tästä asiasta stressiä!

Lopuksi, jottei tule ihan kuvaton postaus, kuvat kissoistamme (jotka ovat siis kuitenkin aivan ihania!). Ensimmäisessä kilppari-Taika ja musta-Tomppa päiväunilla kuljetusboksissaan:

 

Taika, jonka kuvaaminen vaatii nopeaa kättä, koska se ei viihdy pideltynä sylissä. Vapaaehtoisesti voipi tulla joskus syliin kehräämään.

 

Tomppa, jota voisi taas kuvata ikuisuuden, koska se vaan nauttii sylissä olemisesta, kehrää ja kiehnää. Oikea mamman lötköpötkö.

 

Ja jottei aivan rasisteja olla, kuva koiranpennuista 7 viikon iässä. Vasemmanpuoleisen 'Täplän' viralliseksi nimeksi tuli Dankeros Lav It Ain't What You Do ja oikeanpuoleisen 'Pipanan' nimeksi Dankeros Lav Slippin' And Slidin'. Tarkkasilmäiset siis huomaavat tämän olevan Hurriganes-pentue!

 

Mukavaa viikonloppua!

terveisin Eija