Palasimme viime yönä lomaltamme Turkin Kemeristä. Tämä päivä on mennyt aivan 'harakoille': kotiuduimme klo 5 talviaikaa ja kun heräsin n. klo 11 huonosti nukutun muutaman tunnin jälkeen, kotona odotti loman jälkeinen kaaos: pyykkiä, pyykkiä ja selvittämättömiä tavararöykkiöitä matkalaukuista, puhumattakaan kotona odottavasta eläinlaumasta! Olo on edelleen aivan tökkyräinen, pyykit pyörii koneessa, väsyttää, mutta pientä päivitystä tänne blogiin on syytä tehdä:

LOKAKUUN SNY-LÄHETYS OLI SAAPUNUT LOMAN AIKANA!!!

Toivottavasti ihana SNYni ei ole joutunut odottamaan tätä päivitystäni toivottoman kauaa....anteeksi, jos niin kävi! Loma kesti kaksi viikkoa enkä millään saa kuoren postileimasta selvää, koska se on lähetetty. Mutta joka tapauksessa, postaus nyt tässä:

Paketista löytyi ihanat syksyn sävyt: Utunan lankaa, Nalle Marjaretki-lankaa, lakkakarkkeja, tyrnijauhetta ja vielä ruskan sävyinen kortti.  KIITOS, SNY!

 

Utunan Uhtu-lankaa sävyssä 'Lohtu' ja Nallen Marjaretki sävyssä 'Lakka'.

 

Lankoja tulivat ihastelemaan myös Taika ja Tomppa.

 

Pari kuvaa Turkista, vaikka olen sen monesti jo ennenkin sanonut, sanotaan taas: Rakastan tätä maata! Tässä kuvassa näkymä Kas'n kaupunkiin.

 

Tässä kaunis Salda Gölu-järvi.

 

Mutta loman jälkeen voipi taas todeta, että mukava on tulla kotiinkin (varsinkin, kun nuo sata kiloa pyykkiä on pesty...) !

terveisin Eikku