Onkin ollut tässä piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitkän pitkä tauko kirjoittelussa, työt ovat vieneet aikaa ja neulomishimo on ylittänyt bloginpitämishimon. Ylihuomenna aamulla starttaamme Turkkiin, Kemeriin, jo ties kuinka monennetta kertaa. Taitaa itselläni olla peräti 14. Turkin matka. Siis perheemme on Turkki-fani. Laukut on pakattu ja yhdestä laukusta varattu tilaa käsitöille runsaasti!!! Mukaan lähtee sukantekeleitä ja yksi neuletakin aloitus.
Tänään olen suuressa lomakuumeessani saanut vihdoin ja viimein valmiiksi lomatopin ja ihanan hartiahuivin. Huivi roikkui kauan odottamassa hapsujaan ja nyt, kun sitten hommaan ryhdyin, eipä siinä hapsutuksessa mennyt kuin puolisen tuntia. Että siis ihmeeksi pistää, miten se töiden viimeistely voi niin aina tökkiä? Kun itse neulominen vie oikeasti paljon kauemmin aikaa...no, nyt on uusia vaatteita matkalaukussa!
Ja koska ainahan neuleita voi olla kerralla tekeillään monta, valmistuneiden neuleiden vastapainoksi oli pakko aloittaa uusi: Kustoo-pipo miehelle, tulee nyt sitten alpakkalangasta. Piposta ja näistä tänään valmistuneista töistä saatte odottaa kuvia vielä hetken, kun kuvaaja on työvuorossa. Jos ehditään huomenna aamulla, laitan, tai sitten menee reissun jälkeen.
Muuten tänään on tullut oleiltua ihan rauhallisissa merkeissä: lakanoiden vaihtoa, neulomista, ruoan laittoa, neulomista, ulkoilua, neulomista, neulomista,...Laukut alkaa osaltani olla käsitöitä vaille valmiina, pojan kanssa pitää huomenna lähteä koululle katsomaan, löytyisikö sieltä joku, joka avaa ovet, kun herra (8v.) jätti läksykirjansa kouluun ja reissuun tuli aimo annos läksyjä - noloa palata ja sanoa, että kirjat oli koulussa....! Täällä nimittäin alkoi syysloma nyt. Mutta ehkä sieltä löytyy rehtori tai vahtimestari. Pikkuisen noloa pojan puolesta.
No, kaikille mukavaa syksyistä lokakuun loppua, tänään taas on saanut nauttia ihanasta syysilmasta! Palaan maisemiin 28.10.