Ihanaa tulla töistä kotiin, kun ovella on vastassa tämä:

printteja_a08.jpg

Päässä alkoivat heti lennellä ajatukset, mitä kaikkea kivaa PRINTTI-aihepiirillä saakaan aikaiseksi ensi vuonna! Nyt olin myös viisas ja tallensin JUJU-jäsennumeroni tarkkaan paikkaan - sähköpostiini. Aina välillä olisi tehnyt mieli tilata jotakin sieltä, mutta hutilus kun olen, numero on ollut hukassa! Nyt siis numero tallessa ja rahanmeno taas taattu... :)

Aamulla oli sähköpostiin tullut myös vahvistus Titityyn lankaklubeista - liityin kaikkiin kolmeen...! Ja olen siis mukana. Ihanaa!

Sähköpostiin oli tullut myös äidiltä mallasleipäresepti, jota olen havitellut kauan. Eilen sain ostettua leipävuoatkin, joten jospa jonain päivänä kokeilisi sitä leipääkin.

Äidillä on tänään nimipäivä, joten kohta otan puhelimen ja soitan hänelle onnittelupuhelun. Kuin juhlan kunniaksi valmistui tänään myös äidin joululahja, jonka valokuvaaminen jätetään joulun jälkeiseen aikaan, koska äitikin saattaa käydä täällä....hys hys.

Luntakin sataa ulkona, ajokeli on huono, mutta onneksi saan nauttia valkoisesta maisemasta täältä lämpimästä ikkunan takaa. Valoa antaa pari uutta jouluvaloa, jotka ostin tänään Tarjoustalosta.

Lämpimin ajatuksin,
Eija