Täällä sitä vain hiljaiselo jatkuu. Sen verran muutosta aiempaan tilanteeseen, että nyt olen sentään tarttunut puikkoihin lähes joka päivä, edistys on vaan hitaanlaista.

Valmistuneita neuleita on yksi, 'We call them pirates'-pipo Ernolle. Pipon kuva ja muut tiedot tulee myöhemmin, nyt pipo on käyttäjänsä päässä elokuvareissulla - isi ja poika lähtivät elokuviin katsomaan 'UP - kohti korkeuksia' - elokuvan. Isänpäivää vietetään näin hajallaan, koska minä olen aivan kamalan kipeä! Todennäköisesti kyseessä on vain sikainfluenssa-rokotuksen jälkimainingit, mutta aika koville tämäkin ottaa: kolme päivää kuumetta (vieläkin 38.5), särkee kaikiialle erityisesti päätä ja tuntuu, etten näe kunnolla. Mutta jos itse sikainfluenssa on tätä pahempi, kai tämän sitten mielellään kestää. Huomiseksi saisi mennä ohi, että pääsee töihin...

Neuleista muuten, juuri ihan kohta valmistuu myös yhdet sukat Favorite Socks-kirjasta, niistä puuttuupi enää vain loppusilmukoiden yhdistely kärjestä. Tuntuu vain, että koko ajan on niin pimeää, ettei sitä näe tehdä. Valokuvaamisesta puhumattakaan!!! Milloin sitä saisi taas hyviä, kirkkaita valokuvia otettua? Keväällä?

No, nyt taidan yrittää katsella telkkarista 'Sydämen asialla' - se on ihana sarja ja huomasin pitkästä aikaa sen tulevan telkkarista. Jottei pipokuvia odotellessa tulisi aivan kuvaton postaus, laitetaan kuvat meidän kisuista, tällaisia ne on tällä hetkellä:

Tomppapomppa

 

Taikataikuri

 

Lopuksi vielä kuva Helmi-chihuahuan pennuista, kun ne viikko sitten lähtivät uusiin koteihinsa:

 

Tämän myötä kaikille mukavaa isänpäivän iltaa !!!

terveisin Eikku