Huh, miten ihana päivä tuli vietettyä Tampereella! Kaikkea nähtävää ja kokeiltavaa oli niin paljon, että aika aivan loppui kesken! Kukkarosta sai pitää kaksin käsin kiinni, ettei lähes joka kojulle olisi tullut 'tuhlattua' jotakin. Monta kertaa tuli mietittyä, miten paljon osaamista ja taitoa Suomessa on! Kaikenlaista ihmiset osaavatkin ja keksivätkin!

Itse ostin mm. hatun Minna Suuroselta (sivuihin kannattaa käydä tutustumassa, mallit ovat ihania!), lankaa Titityyltä (Koigu KPPPM, Shibui Knits, Fleece Artist ja neliskanttiset pyöröpuikot!) ja Pirtin Kehräämöltä (kivan hattuohjeen sai kaupan päälle, aion kokeilla, sekin oli ihana), muutaman leimasimen ja taustapaperin Heinikasta ja Paperinauhasta. Paperinauhassa sain kädestä pitäen opastuksen kuivapastellien ja öljyn kanssa värittämisestä sekä Copic-tusseilla värittämisestä, nyt on taas himo kortteilla ja kokeilla! Kaikki työvälineet ovat vain työpaikalla, joten maanantai-iltana taidan jäädä töiden jälkeen kortteilemaan!

Siis se, joka vielä huomenna ehtii ja pääsee, mars messuille, mutta jo aikaisin aamusta! Koko päivä siellä väkisinkin menee! Minulla menee huominen ostoksia hiplaillessa ja ehkä neuloessa - päivä on kuitenkin varattu kaiken mukavan tekemiseen mottona: 'Teen, mitä huvittaa!'

terveisin Eikku