Yritän epätoivoisesti oppia käyttämään Picasaa. Ei tämä ehkä vielä ihan hirveän epätoivoista ole, mutta 'vanha koira ei opi'...jne. Olen aiemmin muokannut kuvani GIMPillä ja nyt yritän siirtyä Picasaan siitä yksinkertaisesta syystä, että tänne vuodatukseen saa kuvia siirrettyä suoraan Picasasta, kun taas GIMPillä muokatut täytyy tallentaa koneelle ja siirtää vuodatuksen omien kuvien kautta, joissa sitten tulee tuo tila vastaan jossain vaiheessa. Siispä jatkan opintojani.

Tässä kuitenkin nyt sitten Picasalla muokattuja kuvia, en ihan saanut niitä sävyjä ja terävyyksiä, mitä hain, mutta hiljaa hyvä tulee...

Ensin 'vahingossa' syntynyt osanottokortti - teki mieleni tehdä 3d:tä ja käteen tarttui tuo kalla-arkki, jossa sitten lukee 'with deepest sympathy'..., no, kyllä tämäkin joskus tarpeeseen on, valitettavasti.

IMG_2090.JPG

Malli on muuten tosi yksinkertainen - leimailin kiekuroita korttipohjaan, kallan taustana suklaa-paperia, jota hioin niin, että tuo vihertävä sävy tuli näkyviin, lisäksi 'ressattu reunoja'.

Tässä sitten toinen tuotos; Distressin musteilla väritettyä Magnoliaa, sama suklaa-paperi samoin käsiteltynä kuin edellinen, korttipohjalle leimattu kiekuroita Distress Inkin 'Vintage photo'-musteella ja Ancient Page'n sävyllä 'Sandalwood'. Lisäksi suoraan korttipohjalle leimattu tuo teksti 'Always grow'; tekstiin ja kukkaan laitettu Crackle Accentsia.

IMG_2092.JPG

 

Yksityiskohtia:

IMG_2097.JPG

 

IMG_2100.JPG

 

Tällaista tänään. Kohta valmistuvat sukat Cookie A:n ohjeilla, tavoitteena tikuttaa ne tänään loppuun. Lisäksi illalla tiedossa Flexibar-jumppaa Hämeenlinnan Fit-Fys-salilla.

Pitäisiköhän tähän loppuun vielä lisätä väliaikatiedote tuosta Sirppiksen 'Kuntoiluhaasteesta', johon vuoden alussa osallistuin...Viimeksi olen näköjään omaa tilannettani päivittänyt 3.5., jolloin painoa oli pudonnut 7 kg. Tällä hetkellä olen omaa elämäntapamuutostani jatkanut n. 3 kk ja painoa on nyt pudonnut 14 kg. Olen aika hirvittävän tyytyväinen. Tahti on sopiva, eikä stressaa minua ollenkaan. Kuntoilu kuuluu nyt viikko-ohjelmaan 3-4 kertaa viikossa; lajeina kuntosali, spinning, flexibar, pilates sekä kävely/sauvakävely. Ravitsemusmuutos, josta kirjoitin 3.5., on edelleen käynnissä. Kaiken kaikkiaan oloni on fyysisesti melko mukava nykyisin ja olen muutoksesta kovinkin innoissani. Tästä on hyvä jatkaa ja matkaa minulla vielä onkin kuljettavana...!

terveisin Eija