Kiitos kaikille kommentoijille! On tosi kivaa lukea kommentteja, vaikka olisi vain muutama sana, niin silti se aina lämmittää mieltä!

Lettu nakkasi minua haasteella:

1. Link to the person who tagged you.
2. Post the rules on your blog.
3. Write six random things about yourself.
4. Tag six people at the end of your post and link to them.
5. Let each person know they've been tagged and leave a comment on their blog.
6. Let the tagger know when your entry is up.

Tässä omat randomini:

1. Olen joissain asioissa neitsyt-horoskooppimerkkini kaltainen: kun innostun jostakin, sitä tehdään perusteellisesti, paljon ja huippuhyvin. Esim. neulerintamalla en 'tyydy' peruslankoihin, vaan pitää ostella ('hinnasta viis') kalliita, ihanan tuntuisia lankoja ihan käyttösukkiinkin. Puikot ei tietenkään voi olla Citymarketin metalliset, vaan nyt keräillään ruusupuupuikkoja! Tämä neitsyt-käytös ei todellakaan ole yleistettävissä kaikkeen tekemiseeni tai olemiseeni, vain erityisen mielenkiinnon kohteisiin.

2. En katsonut Sopranos-sarjaa ensimmäisellä kierroksella, mutta toisella katsoin, kun sitä niin mainostettiin. Ja jäin koukkuun. Nyt kotoa löytyy koko sarja dvd:llä, läpi katsottu jo kolme kertaa, mutta aina jaksan katsoa uudelleen. Ei kai voi olla sanomatta, että pääsyyllinen on Tony Soprano - mies, joka saa polveni hyytelöksi ja jonka kanssa voisin heti heittää hyvästit arkielämälle ja muuttaa vaikka Havaijille. Oma sloganini on sitaatti Tonylta: "All due respect, you got no f**king idea what it's like to be number one. Every decision you make affects every facet of every other f**king thing. It's too much to deal with almost. And in the end you're completely alone with it." On kuitenkin huojentavaa tietää, että oikeasti Tony on vain fiktiivinen hahmo :)

tony_soprano.jpg
Ihana Tony :)

3. Rakastan Turkkia - niin paljon, että aikuisten-oikeesti-suunnitelmissani (mieheni kanssa) on muuttaa sinne asumaan, kunhan kuopuskin on aikuiseksi kasvatettu ja koulutettu - tämä tarkoittaa noin 10 vuoden kuluttua. Asuntoja on jo katseltu, mutta vielä ei ole ostamisen aika. Turkissa minuun iskee maisemat, sää, ihmiset, kulttuuri ja ruoka....ihan kaikki. Turkissa käydään vähintään kerran vuodessa 2 viikkoa, useimpina vuosina useammin. Turkki-intohimon jaan mieheni kanssa ja useimmiten meidät löytää Kemeristä.

4. Kiusaaminen - koskee se sitten ihmisiä tai eläimiä - nostaa niskakarvani pystyyn ja saa minut tarttumaan toimeen välittömästi. Olen ollut koulukiusattu ja se on vaikuttanut pysyvästi käsityksiini siitä, mitä toiselle elävälle olennolle voi tehdä. Ketään ei saa tuomita/syrjiä/pahoinpidellä/nimitellä tms. minkään ominaisuuden tai teon perusteella. Eläimiä pitää kohdella hyvin. Oikeudenmukainen pitää olla. Lyömättömyyttä tai kiusaamattomuutta ei tarvitse perustella mitenkään, se on asia, joka vaan ON.

5. Vaikken televisiota paljon katsokaan, Sopranosten lisäksi minulla on toinen ruutuun liittyvä pahe. Yleensä tämä ruutu on kuitenkin elokuvateattereissa: minun on pakko nähdä kaikki uudet James Bond-elokuvat vähintään kerran (ja yleensä vielä hankkia ne itselleni dvd:nä). James Bond ei niinkään iske hahmona, vaan nautin siitä toiminnasta ja kohtauksesta toiseen viilettämisestä - ja tietenkin siitä, että James keksii aina ratkaisun!

6. Pidän ja olen aina pitänyt eläimistä aivan hirveästi. Koiria (chihuahua ja venäjäntoy) kasvatan pienimuotoisesti edelleen, koirien lisäksi meillä on lemmikkeinä ollut: 2 hevosta, kissoja, rottia, marsuja, kaneja, hamstereita ja kaloja. Ensimmäiseltä ammatiltani olen maatalouslomittaja (tästä huolimatta olen myös paljasjalkainen helsinkiläinen). Nykyään tämä 'eläinhimo' on hallinnassa - meillä on kotona vain 2 koiraa.

Siinäpä minun randomit. Haastan mukaan seuraavat henkilöt:
1. Seijap
2. Piisku
3. Sirppis
4. Auringonkukka
5. Jaana
6. Liisa