Vuosi vaihtui pakkasen paukkuessa ja ihanan valkoista maisemaa ihaillen. Tahdonkin toivottaa kaikille blogiini eksyville

OIKEIN IHANAA JA ANTOISAA ALKANUTTA VUOTTA 2010!

Itselleni toivon tälle vuodelle enemmän lepoa ja rauhaa kuin menneenä vuonna sekä voimia hoitaa itseäni, että jaksan hoitaa muita. Toivon, että jaksaisin olla kaikille sukulaisilleni ja ystävilleni hyvä ystävä ja että minua itseänikin kohdeltaisiin tänä vuonna oikeudenmukaisesti ja ystävällisesti. Toivon, että maailmassa vallitsisi edes hieman suurempi rauha ja onni kuin aiemmin. Toivon, ettei ihmisten tarvitsisi ajautua niin kovin epätoivoisiin tekoihin kuin mitä taas eilen saimme kuulla ja nähdä tapahtuneen. Toivon, että sinäkin, lukijani, saat sitä, mitä koet tarvitsevasi ja haluavasi. Toisaalta, moneen asiaan ovat avaimet aivan omissa käsissämme ja voimme tapahtumiin itse vaikuttaa. Ja vähintäänkin ajatuksemme ja tulkintamme tapahtumista saamme aina itse valita!

Uuden vuoden korkkasin - kappas kappas - tekemällä kortin. Hain aamulla korttitarvikkeet työpaikalta pois (joulukorttiaskartelujen jäljiltä), koska tunsin kortti-inspiraation tulevan! Ja nyt illalla, kun oli aikaa, sain tehtyä tämän yhden kortin + väritettyä toisen lohikäärmeen. Ajattelin aloittaa vuoden tekemällä muutaman poikamaisen kortin varastoon, jos ja kun Ernolla tulee kaverien synttäreitä, on sitten kortteja valmiina.

 

Lohikäärme väritetty Distressin täyttöpullojen musteella, lohikäärmeeseen laitettu glossy accentsia ja keskiaukeaman pöllöön crackle accentsia.

Tämän kortin myötä mukavaa iltaa,

toivottaa Eikku