Sain eilen Aurinkoiselta ihanan plakaatin ja yritin postata sen vielä illalla ja myös laittaa eteenpäin, mutta meilläpä lopetti netti sopivasti toimintansa, joten joudun värkkäämään postauksen uudelleen! Miksi ne kadonneet postaukset ei voisi vaikka tallentua työpöydälle, josta ne voisi sitten käydä hakemassa ja helposti nappaamassa mukaan uudelleen!?!?!?!

Mutta takaisin mukaviin tunnelmiin, tämän siis sain:

42i252025202520I2520AM2520HERE-1-3.gif picture by auringonkukka_2008

Tämän, kohta lähes vuoden kestäneen, bloggailun ansiosta olen itsekin saanut monta blogisiskoa; heidän blogejaan tulee seurattua tiheään tahtiin ja jotenkin tuntuvat 'ihan oikeilta' ystäviltä. Tällä kertaa tämä tunnustus lähtee näille blogisiskoille:

- takaisin Aurinkoiselle

- Liisalle (tietenkin!)

- Eilalle

- Piiskulle

- Tuulikselle

- Hannelle

- Nirunarulle

- Orvokille ja

- Johannalle

Tällaista tällä kertaa. Eilen illalla käytiin kuopuksen kanssa katsomassa Hämeenlinnan uudessa, ihanassa Bio Rex-teatterissa uutta Harry Potteria - ja on ne vaan niin hyviä, täynnä taikaa! Ennen Potteria meillä oli puoli tuntia aikaa ja se hyödynnettiin hienosti: shoppailua Wetterhofin myymälässä! Käsiini tarttui 6 vyyhtiä tarjouksessa olevaa Sivillaa (tarjouksessa, koska vyyhdeissä ei ollut aloevera-käsittelyä), 1 hahtuvalankakiekko ja lisäksi lahja kuun lopussa synttäreitään viettävälle ystävälle (huovutettu söpö lompakko, jonka sisälle laitoin jasmiinin tuoksuisen käsin tehdyn saippuan). Hahtuvakiekosta poika tilasi itselleen tumput talveksi, muistaakseni minulta löytyy sellaisten ohje jostakin. Olipas kiva ilta!

Ja nyt töihin!

terveisin Eija