No niin, eilen sitten sain aloitettua   S E N   - elämäni ensimmäisen skräppialbumin. Ja nyt olen siitä niin innostunut, etten malttaisi muuta tehdäkään.

Minulla on käytössä Tiimarista ostettu albumi, jossa on 10 lehteä = 20 sivua. Olen jo aiemmin teettänyt reissusta kuvia (n. 150 kpl...), joten joudun rankalla kädellä rankkaamaan albumiin parhaat, laskeskelin, että mukaan mahtuisi n. 40-50 kokonaista kuvaa ja muutamista 'leikkeitä'. Loput ajattelin laittaa sitten ihan erilliseen kuva-albumiin. Olen tilannut pari skräppitavarasettiä, jossa siis papereita ja muuta kivaa sivujen koristeeksi.

Tässä kuvat valmiista sivuista:

1239429107_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä ensimmäisessä kuva Saksan majoituspaikastamme. Se oli tällainen 'alppimaja', kauniilla vuoren rinteellä, 1 km korkeudessa. Majalta lähes näkyi Hitlerin Kotkanpesä. Lähin 'isompi' paikka oli Berchtesgaden, jossa sitten tuli tietenkin käytyä myös ja tämä kuvaosio nimetty sen paikan mukaan. Olen itse tähän ihka ekaan skräppisivuuni tosi tyytyväinen.

 

1239429116_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Dachaussa käytiin jo ajomatkalla Berchtesgadeniin, mutta en yksinkertaisesti halunnut albumin ensimmäisen sivun olevan keskitysleiriltä, siksi tein sen vasta toiseksi. Se oli pysäyttävä paikka. Tähän sivuun en ole kovin tyytyväinen, tai siis tuo taustapaperin voimakkuus häiritsee. On vähän sellainen 'ajattelemattoman näköinen räiskäisy'. Opin siis sen, että taustapaperi ei saa olla voimakkaampi kuin kuvat ja muu. Mutta tämäkin paperi on sieltä skräppisetistä. Luulen, että joudun tilaamaan lisää 'neutreja' taustapapereita, vaikka lupasin olla askarteluun kuluttamatta tänä vuonna...mutta onneksi paperi on suht' halpaa.

 

Näiden kuvien myötä toivottelen kaikille ystäville

OIKEIN IHANAA JA AURINKOISTA PÄÄSIÄISEN AIKAA !

terveisin Eija