Heipä hei!

Turkissa lomaa takana nyt 10 päivää, jäljellä vielä 4 kokonaista. Kerrankin tuntuu, että lomaa on riittävästi, olen levännyt ja oikeastaan valmis palaamaan kotiin, kun se hetki tulee. Tosin siihen hetkeen on vielä ihanan monta päivää.
Loma on mennyt enimmäkseen rantalomailun ja uimisen merkeissä, merivesi on sellaiset 25 astetta ja päivälämpötilat 30 molemmin puolin. Kaksi autoretkeä tehty, toinen Fethiyen kaupunkiin / Ölüdenizin laguunille ja toisella retkellä kierreltiin katsomassa Kürsünlün putouksia, Aspendoksen amfiteatteria ja Köprülün kanjonia. Sen verran työuupumusta on kertynyt, että noiden retkien jälkeen olinkin ihan poikki ja oli pakko tehdä päätös, että loppuloman löhöän rannalla. Eipä tuo paljon päätä pakota, tuo päättäminen, rannalla on kivaa, varsinkin, kun on kutimet mukana!!!

Turkissa on valmistuneet yhdet 'Go with the flow'-sukat kirjasta Favorite Socks , ihanasta Zitronin sinikirjavasta langasta, menossa miniäkokelaalle joululahjaksi. Uudet samanlaiset sukat Mokkasukan Cadillac-langasta tulossa  nyt itselle. Lisäksi puikoilla ilta- ja aamuneuleena itselleni villatakki Sirdar Peru Naturalsin violetinkirjavasta langasta. Matkaseurani ihmettelee, miten SAATAN JA VOIN urakoida neuleita lomalla, mutta teille rakkaat käsityön ystävät tätä asiaa ei varmaan tarvinne selittää?

Ihmetteletkö, miten kirjoitan Turkista? Mies nappasi koneen mukaan, että saadaan sähköpostit pikaisesti katsottua muutaman kerran, mutta saatiinkin hotellin langatonta verkkoa käyttää, joten nyt tässä unettomana yönä istun hotellin parvekkeella ja päivitän blogia.....mielekästä, eikö? Hih. Mutta meidän perhe ei ole yörientäjä, vaan huvit keskittyvät päivän ajalle ja yöt vietämme ihan rauhassa, tylsinä omassa huoneessa.

Tähän samaan inspiraatioon iski se, että aloin päivittää blogia hieman enemmänkin:
etsin uuden sivupohjan ja samalla lisäilin noita laatikoita hieman. Alan kerätä listaa seuraamistani blogeista - vinkiksi muille ja muistilistaksi itselle.

Eksyin Puikottelijan blogiin ja löysin sieltä tämän PIF-postauksen, johon ilmoittauduin mukaan ja onneksi pääsin. PIF tulee sanoista 'Pay It Forward', joka on suomennettuna 'Anna hyvän kiertää' ja sen säännöt ovat seuraavat:
- lupaan valmistaa käsin jotain mukavaa kolmelle ensimmäiselle, jotka jättävät kommentin tähän viestiin
- lahjan saat jossain vaiheessa seuraavan 12 kuukauden aikana
- annat hyvän kiertää edelleen omassa blogissasi
Lupaan jo nyt laittaa hyvän kiertämään, joten jos haluat osallistua, laita tämän kirjoituksen jälkeen merkintä.

Huomenna aamulla mies suunnistaa päivän sukellusretkelle ja minä pojan sekä anopin kanssa rannalle uiskentelemaan, joten taitaa olla aika vetäytyä yöpuulle. Hyvää yötä ja kauniita unia -  enkelin kuvia!