Ei näitä kortteja nyt niin kovin kovaa vauhtia täältä tipahtele, mutta sitä hauskempi niitä on tehdä! Nyt otin mallia Magnolia Ink-lehden sivun 11 hääkortista, tosin tämä ei ole hääkortti, mutta asettelussa yms. tästä oli kiva apu. Itse asiassa pitäisi useamminkin käyttää malleja, siinä nuo kaikki erilaiset haasteet olisivat hyviä. Ja tein muutamia väritysharjoituksia mallia mukaellen (ei tässä kortissa), siinäkin saa hyviä vinkkejä värin käytöstä ja tekniikoista, kun vähän 'matkii' toisia :)

 

Kukat ovat Petaloon, teksti Stempelkelleriltä, paperit leikattu MS-leikkurilla, tytön kengissä Crackle Accents-lakkaa, vaikkei taida kyllä tässä kuvassa hyvin näkyä. Kortti reunustettu Platinum-värisellä kimalleliimalla.

 

Kenellekähän tyttö kukkakoriansa vie?

 

Tämän siitä saa, kun aamulla aikaisin herää. Työasiat vähän mieltä painoivat ja tuli herättyä jo vähän ennen viittä. No, sainpahan reilut neljä tuntia nukuttua, onneksi edellisenä yönä nukuin pitkät unet. Tänään olisi työpäivää tiedossa tuonne ainakin iltaseitsemään. Huh jo etukäteen.

terveisin Eikku