Olipas kertakaikkiaan kiva tapahtuma tuo Leimailutaivas! Kiitokset järjestelyistä, Taava!

Itse olin tilaillut kaikenlaista ennakkoon, tässä kuvia niistä:

Tässä tilaamani ArtSpeaciallyn kirjat, vaikuttaa mielenkiintoiselta, niihin pitää oikein paneutua. Varsinkin Stamping Techniques on lupaava!

 

Paperinauhasta ennakkoon tilaamani tuotteet. Varsinainen tilaus oli tuo Cuttlebug, josta olen haaveillut jo kauan. Muuta pientä tarttui tilaukseen niinkuin lisukkeena....

 

Paperinauhasta ostin vielä paikan päältä pikkaisen lisää...Olen erityisen iloinen tuosta poika + dino-leimasta (sain ostettua viimeisen!) ja takana näkyvästä lohikäärme-leimasta - tuntuu, että poikien leimoja ei tule ostettua eikä oikein osaa etsiäkään. Nyt sitten ihan asiakseni katselin sellaisia, niin saa Ernon kavereillekin tehtyä kortit itse.

Paperinauhan ständillä oli muuten koko päivän mahdoton kuhina - asiakkaita riitti toki kaikille, mutta tuon pöydän ympärille oli koko ajan jokseenkin mahdoton päästä!

 

Tässä Stämpelgardenilta ennakkoon tilaamani tuotteet. Kuva näyttää olevan tosi surkea, anteeksi!

 

Tässä Inky Wingsin ennakkotilaus. Täältä olikin tullut tilattua vaikka mitä! En edes muistanut. Ja tilasin sellaisen 'sika säkissä'-koristepakkauksenkin, joka oli tosi kiva. Ja nyt löytyy SAYllekin postitettavaa :) ja ne on toki poistettu näistä kuvista!

 

Sekalaisia ostoksia paikan päältä - ostoksia tehty jokseenkin kaikista paikalla olleista kaupoista. Sinellin valikoimat oli hieman pettymys, sieltä tuli ostettua vain kirjekuoria.  Uusia leimasimia on niin paljon, että milloinkahan saan ne päivitettyä leimasin-sivulle? No, kaikki aikanaan, pikku hiljaa!

Matkaa tein Elinan kanssa, kiitos seurasta! Matka sujui kuin huomaamatta ja kaikenlaisia ideoita saatiin autossa vaihdettua! Paikan päällä myös ihana blogiystäväni Piisku sai kasvot - kivaa Piisku, että tavattiin! Kaiken kaikkiaan rentouttava päivä - tosin kotona olen jo joutunut vastaamaan kysymyksiin, että 'mikä TUO on?' ja  'paljonko TUO maksoi?' - onneksi vaan huumorimielessä, kyllähän mies minut tietää...!

Mukavaa iltaa,

terveisin Eija