Nyt sitten vihdoista viimein iki-ihanan SNYni paljastuspaketin sisällön paljastus....! Oikeaoppisesti säästin paketin jouluaatolle ja avasin sen ihkaomana lahjanani. Ihanan punainen, jouluinen sisältö - kaikki oli mieleeni! Kiitos oma-pikku-Iikku-snyni! Loistava päätös tälle muutenkin ihanalle SNY-syksylle!

Paketista kaivautui esiin 2 vyyhtiä Wetterhofin Silvia-silkkivillaa, 2 joulunpunaista patalappua, jouluteetä, punaisia helmiä askarteluun ja ihan-mulle-tehdyt-ihanan-joulunpunaiset-kämmekkäät! Sekä (tietenkin joulunpunainen) kortti.

 

Erityisesti mieltäni lämmittää nämä itsetehdyt kämmekkäät, jotenkin aina sellainen, jos joku tekee minulle....tuntuu ihanalta. Tiedän, mikä vaiva ja viitseliäisyys tehtyyn työhön kätkeytyy ja mieltä sykähdyttää se, että joku on nähnyt vaivan juuri minua varten. Kiitos!

 

Silvia oikein himottaa saada puikoille huiviksi valmistumaan! Malli on mietinnässä ja tietenkin myös hyviä vinkkejä otetaan vastaan!  Väri on juuri niin minun punaiseni!

 

Nyt täytyykin painua pehkuihin 'huiviunia' näkemään - josko se malli vaikka unessa selkiäisi (niitä on niin hirveän paljon hirveän ihania!).

 

terveisin Eikku