No niin, nyt on elämäni ensimmäinen deco-sivu tehty ja tässäpä siitä kuva:

Kuva on otettu ennen muovitusta, kun ajattelin muovin kiiltelevän kuvassa ikävästi. Runo löytyi Uppo-Nallen ystäväkirjasta. Täysin tyytyväinen en ole tähän sivuun - esim. noita koholla olevia juttuja ei olis kannattanut laittaa, kun muovitin...muovi ei asettunut niihin minusta ihanteellisesti. Ei onneksi jäänyt ryppyjäkään, mut....tää nyt on tätä neitsytmäistä nipotusta :) . Mutta sen sanon, että decoilua jatkan, tää oli kivaa! Tämä decohan tuli minulle täältä.

 

Sitten tuli väsäiltyä myös kortteja samalla istumalla. Osa leimakuvilla, osa uusilla tilda-kuva-arkeilla. Nuo tilda-arkit on aivan ihania! Niistä tuli hienoja kortteja! Sitten täytyy taas kehua Ökömökön putiikkia - käytin nyt sieltä tulleita juttuja koristeluun ja ne on ihania!!! Esim. raaputuskuvia en ole käyttänyt aikaisemmin ollenkaan, kuvissa on pari lähikuvaa niistä. Tässä nyt sitten ne kortit:

   

Nyt taidan hetkeksi ottaa kutimet käsiin ja mietiskellä niitä arvontapalkintoja. Niiden postitus jää varmaan keskiviikkoon, joten älkää huolestuko, Seijasisko ja Peppiina! Olen ma-ti työmatkalla Oulussa ja luulen, että jotain pientä pitää vielä hankkia ennen postisetää!

Rauhallista sunnuntaita,

toivotteleepi Eija