Sainpa taasen pari joulukorttia aikaiseksi ja toin ne kotiin valokuvattaksi. Minullahan on nyt korttitarvikkeet suurimmalta osin töissä, kun askartelen lasten kanssa joulukortteja enkä viitsi raahailla tarvikkeita edestakaisin. Eiliset messuostokset kutittelivat pöydällä niin vaativasti, että illansuussa menin työpaikalle ja tekaisin pari korttia. Lisäksi värittelin muutaman kuvan valmiiksi ja leimailin jonossa olevia leimailutöitä. Kivaa oli, täytyisi ehtiä useamminkin tätä puuhaa harrastaa!

Tämä Stamping Bella tuli hankittua eilen Paperinauhan osastolta. Tämähän ei varsinaisesti ole joululeima, mutta juuri siksi se on minusta hyvä! Tästä saa tehtyä ihan normaaleja onnittelukorttejakin, mutta kuten näkyy, sopivalla taustapaperilla vahvistettuna se on myös jouluinen. Väritetty Promarkereilla ja Copicin tusseilla. Mekossa on Crackle Accentsia.

 

Lähikuvaa Bellasta.

 

Tämän Motivetin Hildan ostin samoin Paperinauhan osastolta. Tämä on IHANA! Tosi mukava värittää ja jotenkin niin söpö. Kokeilin nyt ensimmäistä kertaa värittämistä kuivapastelleilla, joita levitin öljyyn kastetulla topsipuikolla - kiitos Paperinauhan opastuksen! Väritys on mielestäni tosi kiva!

 

Lähikuvaa Hildasta.

 

Ei muuta kuin odottelemaan, pääsisinkö huomennakin kortteilemaan!

terveisin Eija