No niin, nyt niitä lupaamiani kuvia! Kaksi päähinettä Pääasioihin:

Kustoo-pipo esikoiselle (pikku lutunen kävi äitin ja isin luona kylässä):

 

 

Kustoon speksit:

Lanka: Novita Wool Sävy, lankaa kului 62 g

Puikot: olisko ollut 3.0 mm, en ole varma

 

Ja Ravelrystä napattu Cablerimetry lutusen avokille - tästä tuli kyllä aavistuksen liian tiukka! Kuvissa kuitenkin meidän rimpsessan päässä:

Lanka: Zitron Trekking Hand Art kaksinkertaisena, langankulutusta ei tullut mitattua! Arvioisin 30 g.

Puikot: en muista, ehkä 4.0 mm

 

Tänään olin ensimmäistä kertaa mukana Vaaka ry:n Kanta-Hämeen 'vaakahämeväki-ompelusalajaos'-tapaamisessa ja hauskaa oli :)! Kiitos vaan emännälle, jos tätä sattuu lukemaan! Kovasti tehtiin suunnitelmia kevään suhteen, mielenkiinnolla odotan, mihin vielä päästäänkään ! Suunnitelmien mukaan ainakin Tallinnaan Cool !

Huominen on osaltani pyhitetty askartelulle. Tarkoitus tehdä osuuteni minun luonani kierrolla olevaan decoon ja jos voimia ja aikaa riittää, tehdä muutama ystävänpäiväkortti myös. Uusia tarvikkeitahan sain viikolla Kasperiinasta ja Ökömököstä. Kumpaakin putiikkia voin suositella lämpimästi - Kasperiinassa loistava Tilda-valikoima ja Ökömökössä valtavasti ihanaa askartelukamaa!

Ennen puikkoihin tarttumista suoritan ARVONNAN - lukema 5000 on ylittynyt! Kiitos teille kävijäni, ihanaa, kun poikkeatte täällä ja kauttanne olen löytänyt monen monta mielenkiintoista blogiystävää! Koska kukaan ei bongannut tasalukua, arvon kaksi palkinnon voittajaa, onnettarena saa toimia tyttäreni. Kohta saatte voittajapostauksen!

terveisin Eija