Oikein hävettää tämä bloggailun hiljaiselo täällä...mutta voin vakuuttaa, että se nimenomaan tarkoittaa ANTI-hiljaiseloa täällä ruudun toisella puolella!!! Mihin ne päivät oikein vilahtaa? Töissä tehdään nyt pitkää päivää, syksyyn kasautuu meillä aina paljon kaikkea uutta ja vanhankin kertausta. Ja hommat on saatava pyörimään.

Sitten on nuo koirahommelit - joka viikonloppu näyttelyitä plus nuo pennut (jotka on muuten päivä päivältä ihanammat!). En ole juuri ehtinyt neuloa enkä kortteilla - paitsi yhden joulukortin, joka postataan nyt. Joulukortteja kyllä tekisi mieli alkaa tehdä vähän enempikin, minusta tuo joulutähti-leima on ihana ja ajattelinkin suurimman osan korteista tehdä sen ympärille. Sitten on toki ostamani lumiukkoleimasimet ja kiertävästä joululeimakuorestakin tulee varmaan kivoja yllätyksiä kortteiluun. No, kohta ainakin viikonloput vähän rauhoittuu, kun tuo näyttelyrumba talveksi hiljenee.

Tässäpä se joulutähtikortti:

Tuo leimasin on tosi nätti ja oikein kunnolla 'vintagea'. Vielä parempi se mielestäni on Distressin rusehtavilla musteilla väritettynä, ja seuraavat kortit teenkin niin. Tähän kokeilin perinteisiä joulutähden värejä ja onhan tämäkin ihan ok (mutta ne ruskeat on parempia....!). 

Nyt lähdemme tähän harvinaisen lähelle koiranäyttelyyn: Tervakosken urheilukentällä on tänään ja huomenna kansainvälinen koiranäyttely, meiltä kotoa sinne on matkaa n. 400-500 metriä - tänne on aina PAKKO osallistua, koska on niin extremeä päästä näyttelyyn kotiovelta kävellen :)

Mukavaa lauantaita!

terveisin Eikku