Koska olen nyt monessa vaihdossa yms. mukana, keräilen tälle sivulle asioita, jotka saattavat kiinnostaa salaisia ystäviäni :). Silti toivon, ettei kukaan ota tällä sivulla mainittuja asioita minään 'toivomus- tai ostoslistana' eli kaikenlainen yllättämisen vapaus on erittäin toivottavaa. Mutta tutuksi voidaan tulla!

Lempivärejäni: useimmat maanläheiset ja murretut sävyt. Punaisen, ruskean, vihreän, oranssin ja keltaisen sävyt. Askartelujutuissa myös sinisen ja lilan sävyt.

Inhokkivärejä: ei varsinaisesti ole, mutta en välttämättä käytä mielelläni mustaa, valkoista tai pastelleja (vaatteissa tahi neuleissa yleensä). Korttiaskartelussa toisinaan pastellit aivan POP.

Lankoja, joista pidän: kaikki luonnonkuitulangat: villa, villasekoitteet, silkki-villa, alpakat jne. Mieluummin ohuehko lanka kuin paksu. Erityisesti huivilangat nyt POP.

Lankoja, joista en erityisemmin pidä: tekokuitulangat tai ihan kamalan paksut langat (vaikkakin lankana ne on kivoja, mutta olen liian lämminverinen pitämään vaatteena)

Muuta neulontatykkäystä: neuleaiheiset kirjat ja lehdet (keräilen), puiset (erityisesti pyörö-)puikot, tarvinta-listalla myös crafty crocodile tai vastaava pikkuroinalle, silmukkamerkkejä, pieni ja iso sukkaplokki...

Muuta käsityöaiheista, mistä tykkään: nyt alkaneet kiinnostaa ristipistot (yksi tekeillä ja muutama hankittuna), Tilda-ompelut (kaikki Tilda-kankaat, -nauhat ja muu Tilda-roina kiinnostaa), tilkkutyöt, napit, käsityö- ja askarteluaiheiset kirjat ja lehdet...

Askartelutykkäykset: kaikki korttiaskarteluun liittyvä, nyt uutena kiinnostuksen kohteena myös decot, leimakuvat, kukat, nauhat, taustapaperit, kiiltokuvat, kiiltoliimat, pienet kortteihin sopivat jutskat, tarrahelmet, haaraniitit, vintage-tyylin jutut, stanssatut kuviot...

Lempinamini: olisi suklaa, mutta nyt diabetes-diagnoosin saatuani en toivo saavani suuria määriä makeaa kerrallaan (paitsi onhan meillä syöjiä...). Pidän myös lakuista ja salmiakista. Sugarfree-namut.

Muuta tykkäämistä: rakastan Turkkia, se on mieheni ja minun yhteinen intohimo ja joskus toivottavasti 'vanhuuden kotimme'. Matkustelusta pidän ylipäätään - vuosittain päästävä Turkkiin ja Ahvenanmaalle, nyt alkanut myös 'keskikesän Euroopan-omatoimi-automatkat' :). Puutarhajutuista pidän, aika vaan ei enää riitä suuritöiseen puutarhaan. Mutta vihreys ja kasvien runsaus on rauhoittavaa. Surffaan netissä paljon - aamu alkaa jo tuttujen nettisivustojen selailulla - blogin päivittämisestä ja muiden blogien seuraamisesta tullut jo ihan addiktio! Tykkään katsella telkasta kaikenlaisia dokumenttiohjelmia neuloessa. Olen innostunut näistä kaikista vaihdoista ja salaisista ystävistä. Olen Vaaka ry:n ainaisjäsen ja nyt vihdoin työkiireet mahdollistavat osallistumisen toimintaan 'suuremmalla panoksella'. Koska olen ammatiltani yrittäjä, kaikki yrittämiseen liittyvä kiinnostaa myös ja työ viekin toisinaan paljon aikaani - nykyään työn määrä on kuitenkin onneksi hallinnassa.