Olin niin ajatuksissani leimaillessani kuvat toukokuun leimakuun parilleni Mimikolle, että unohdin lähetyksestä siihen kuuluvan itse tehdyn tervehdyksen! Noloa! Mutta onneksi Kusti polkee jälkijunassakin, ja tässä korttini, jonka lähetin leimakuvien perässä.

1243067557_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Lauantaina starttaamme kesälomareissullemme! Ihanaa! Tämä viikko meneekin töitä järjestellessä niin, että voi lähteä ylipäätään mihinkään, ja sitten tavaroita kasaan keräillessä. Pieni stressi, mutta vain pieni :) !

Matka-aikaa on lähes 5 viikkoa (30.5-2.7.) ja matkaa taitetaan omalla autollamme. Reitti kulkee ensin laivalla Tukholmaan - Etelä-Ruotsi - Tanska (Legoland) - Pariisi (5 päivää) - Etelä-Saksa (täällä viikko) - Garda-järvi - Toscana (täällä viikko) - Puola, Auschwitz - Liettua - Latvia - Viro.  Olen aivan haltioissani, hurmioissani, innoissani ja loman tarpeessa!

Tunnollisena bloggaajana otan kuitenkin tietokoneen mukaan, joten saatte väliraportteja matkan aikana - toivon mukaan myös kuvia. Ajattelin tehdä matkalle oman sivun tuonne 'Sivut'-laatikkoon ja sinne lisäillä tekstiä ja kuvia sitten sitä mukaa kuin ehdin. Oikeasti tietokone lähtee vähän niinkuin töiden ja sähköpostien takia mukaan, mutta mikäs sen parempi kuin hyödyntää luppoaikoja bloggaillessakin!

Oikein aurinkoista ja ihanaa kesäkuuta, ystävät!

terveisin Eija