Pakkohan tässä keinomamin on laitella taas kuvia kasvaneista pennuista, tässä ikää 2 viikkoa ja 2 päivää. Kuvat on vaan huonolaatuisia, kun otin ne yksin ja pennut liikkuivat koko ajan. Yleensä meitä on kaksi kuvaamassa, toinen 'pitelee' pentuja ja toinen tarkentaa kameraa. Nyt vaan on tuo kuvaaja reissussa ja halusin silti ottaa kuvia. Kauheasti tekee mieli jättää yksi pennuista kotiin...!

Tässä taas pentu nro 1. Huomatkaa silmät auki ja tassulla asenne 'Täältä tullaan!'

 

Edelleen pentu nro 1.

 

Pentu nro 2. Tämä pitää vähän kovempaa ääntä käsitellessä kuin sisarensa, on selvästi herkempää luonteenlaatua. Sisko taas ei ole mistään millänsäkään.

 

Edelleen pentu nro 2.

Nyt näille pitäisi tosissaan alkaa miettiä nimiä. Teema on selvä, näistä tulee Hurriganesin biisejä, isänsä luonteen mukaisesti. Olen päättänyt jo aikaa sitten, että kaikki kennelissäni syntyvät tämän isukin pennut saavat Aaltosen Remun hengessä Hurriganesin biisit nimikseen. Jo syntyneitä kasvattejani ovat Oowee-Oohla, Roadrunner, Mister X ja Hey Groupie. Jos jompikumpi jää kotiin, siitä tullee joko 'I will stay' tai 'My only one', mutta sitä toista tarttee vielä miettiä, tai ehkä molempia. Vaikeaa!

Mukavaa illanjatkoa!

terveisin Eikku