Näin pian päästiin päättelemään toinen valmistunut neule. No, sukat ja tämä pipo olikin tekeillä yhtä aikaa ja jotta pääsisin sytomyssyjä värkkäämään, olin päättänyt, että tämä Cousteau-pipo valmistuu ensin.

Mallina Erno, jolle tämä pipo tehtiinkin. Erno on saanut tänä talvena vissiin jo kolme uutta pipoa puikoiltani ja on niistä aina yhtä innoissaan. Hyvä, Erno!

 

Lankana oli muistaakseni Zitron Trekking, enkä nyt tullut punninneeksi pipoa. Miehelle samasta langasta tehty painoi 45 g, suunnilleen samankokoiset ovat, joten merkkaan menekiksi saman määrän (ei se paljoa heitä kuitenkaan...).

Puikoit oli 3.0 mm puiset pyöröt.

Nyt on 2 sytomyssyä virkattu kaventamiskohtaan saakka, tänä iltana ne tässä ajattelin saattaa valmiiksi. Kumpikin lanka toiminut tässä hyvin: Novita Cloud ja Novita Tennessee. Hellalla kiehuu lammaskaali; luin painonvartijoiden lehteä ja siellä näin herkullisen lammaskaaliohjeen, ei kun kauppaan ja löysin kuin löysinkin lammasta. Ja kotona tuoksuu kaalisoppa :) Tämä liittyy myös (taas kerran!) lupaukseeni itselleni: elintapoja on kevennettävä!

terveisin Eikku