Nyt on ihan pakko laittaa teille kaikille kuvattomat terveiset täältä Ahvenanmaan Föglön saarelta. Täällä on ihanaa - vielä, kun olis terve. Eilen illalla päätin kokeilla *tosinaisten* flunssankarkotusta: suoraan löylyistä mereen (19 astetta) uimaan. Vaikka uinnin jälkeen olo oli hetken hyvä, tänä aamuna se kostautui; kurkku on entistä enemmän kipeä ja olo on lievästikin sanottuna limainen. Kuumetta ei onneksi kuin rapiat 37.

Mutta taas kerran, nämä maisemat, meri, linnut, kalliot ja tämä ihana talo! Olen onnellinen, kun olen täällä. Voisin olla täällä ainiaan. Täällä on rauhallista, täällä on kaunista, täällä kuuluu lokkien kirkunaa, aaltojen kohinaa, tuulen suhinaa. Täällä on ihanaa!

Heti, kun jaksan, otan muutamia kuvia ja laitan tänne nähtäville. Ilmat ovat suht' vilpoisat, sadetta ei onneksi ole saatu kuin pari hassua pisaraa. Mutta uimapukusilleen tämä lämpötila ei vielä houkuttele.

Mustikoita on jo saatu, eka mustikkapiirakka leivottu, mustikkamaidot syöty, ahventa on Erno kalastellut - illalla herkutellaan savukalalla. Kaikki elämän perusedellytykset siis kunnossa :D !

terveisin Eija