Tässäpä kortti tälle päivälle - toinen valmistunut pääsiäiskortti. Ei jotenkin nuo pääsiäiskortit ole nyt ottaneet tulta alleen, en saa inspiroiduttua niitä tekemään. Työkaverinikin pyysi tekemään hänelle kortteja, mutta ei niitä nyt väkisin synny. Muilla teemoilla kyllä, mutta ei tuolla pääsiäisellä...!

Tässä kuitenkin tämä yksi minulle harvinaisemmalla tekniikalla tehty - 3D-kortti:

Olen muutaman noita 3D-arkkeja ostanut, kun toisinaan se tarkka leikkaaminen tuntuu niin mukavalta :) . Ei ne kyllä leimaamiselta vie voittoa, mutta välipalana ihan kiva juttu.

 

Koekäytin tänään ensimmäistä kertaa uutta Cuttlebugiani. Onpas hän ihana! Varsinkin nuo kohokuvioinnit tuntuu tosi kivoilta, paperista tulee ihan uuden näköistä, kun on kohokuvioitu.

Pari kysymystä laitteesta heräsi, olen kiitollinen, jos joku viitsii kommentoida! Yritän etsiä vihjeitä itsekin, esim. youtubessa oli paljon hyviä esimerkkejä. Mutta siis:

- teenkö leikkaukset ihan oikein, kun siihen 'voileivänä levyynkin tulee jälkiä? Siis terä kun osuu siihen (paperin läpi), niin levyynkin jää jäljet. Onko ne näin kuluvia osia ja tarkoituskin välillä vaihtaa uuteen?

- jos käytän spellbinderin stansseja, ymmärsinkö oikein, että leikkausmuotit vaativat jonkun 'maton' vielä väliin?

Hih, tunnenpa itseni tyhmäksi kysymyksineni, mutta kysynpä silti. Etten käytä väärin laitettani, vaikka luulen kyllä käyttäneeni oikein :)

 

Nyt painun vielä hetkeksi jatkamaan väritysharjotteluja! Olen tänään harjoitellut värittämistä distresseillä (sain ihanaa jälkeä - nyt pitää vain hankkia lisää värejä!) Leimailutaivaassa mallia näyttäneen Aijan opeilla. Myös Derwentin Inktense-kynät toimivat upeasti, kun sain uudet, toimivat siveltimet. Missä välissä sinne töihin ehtii?

terveisin Eija