Käsitöiden rinnalle täytyy laittaa tänne kuvia toisenlaisista 'käsitöistä'....nimittäin meidän koiranpennuista, rodulaan chihuahua. Pennut on kuvissa 3 viikon ikäiset, nyt kovasti jo lähdetään liikkeelle ja painitaan emon kanssa. Viikonloppuna täytyy ottaa pojat pois pentukopasta ja laajentaa liikkumatilaa pentuaitauksen kokoiseksi.

Tässä soopeli poika:

1937035.jpg


Tässä täysin valkea poika, tämä onkin superlupaava näyttelyllisestikin, jos kaikki nyt sujuu hyvin!

1937036.jpg

Käsityörintamalla sekavaa....yhdet huopastossut on valmistuneet, olen neulonut Turkki-toppia ja kohta luovutan miniäkokelaalle sellaisen ainaoikeana neulotun kaulahuivin, joka kiertyy rullalle,...nähtiin Ahvenanmaalla kesällä taidekäsityöliikkeessä sellaisia ja miniäkokelas ihastui, joten minä lupasin neuloa sellaisia niin monta kuin hän haluaa...olivat nimittäin kohtuullisen hunajalla hinnoiteltuja!

No, tänään siis esikoispoika tulee käymään täällä meidän uudessa kodissa ekaa kertaa muuton jälkeen. Tosin käynti on vain pikainen aamupäiväkäynti, kun hänellä ohjelmoitu 'etelässä käyminen', eli tapaa mummoja ja kavereita vanhempien lisäksi. Pojan käynnin jälkeen töihin vähäksi aikaa, hierojalle ja vapaata viikonloppua viettämään.

Viikonloppuna pitääkin suunnitella kuopuksen kaverisynttärit, jotka on maanantaina. Tulee 10 noin 8vee. poikaa tänne meidän kuopusta juhlimaan ja ohjelmaa pitäisi keksiä. Täytynee surffailla netissä, josko jotain kivaa ohjelmaa löytäisi, ettei menisi ihan riekkumiseksi vain. Tosin synttäreiden kestoksi laitoin vain 1,5 h, kun on arki-ilta ja seuraavana aamuna poika menee kouluun klo 8:ksi (ja äiti lähtee Tallinnaan LANKAostoksille!!!). Pullonpyörityksellä avataan lahjat, sen olen jo päättänyt, kun poika toivoi. Muita leikkejä täytyy vielä miettiä. Tytöillä jotenkin oli noi synttärit helpompia, kun kaikenlainen askartelu ja prinsessajuttu tehosi...pojat on niin aktiivisia, että seinät pullistelee, kun niitä on sisällä lauma!

Hyvää viikonloppua!