No niin, lupasin laittaa tekeillä olevista Haavistoista kuvan ja tässä se - tai oikeammin ne- tulevat:

2104990.jpg


2104991.jpg

Anteeksi kuvien huono laatu - tänään on taas pilvinen ja pimeä sää ja sai etsiä sopivaa kuvauspaikkaa, että sai edes jonkinlaiset kuvat onnistumaan! Näitä onkin ollut sitten huomattavan mukava ja helppo neuloa, lanka on sen verran paksua, että työ edistyy ja näistä tuleekin juuri minun käteeni sopivat.

Tässä postauksessa vielä kuvia viikko sitten tulleesta Secretwoolin lähetyksestä. Olin tilannut Katjalta etukäteen Cascaden lankoja: Venezia Worstedia kilon ja sitten tällaista ihan randomina tilattua Dolce-lankaa (jota en ehkä tilaa uudelleen: langassa ei ole mitään vikaa, mutta se on aika paksua ja mietinkin, että mitä siitä tekisi). Mutta tuo Worsted on aivan siis sairaan ihanaa, mielettömän, älyttömän, pähkähullun ihanaa ja silkkistä ja vaikka mitä. Minulla tämä lanka taitaa päätyä February Lady Sweateriksi.....

Tässä siis Worsted (tätä samaa väriä oli ainakin viikolla vielä Secretwoolin valikoimissa, on muuten ihana väri, vaikka taas tää pimeä kuvaaminen ei anna värille oikeutta):

2104993.jpg

2104992.jpg

Tässä Dolcet:

2104994.jpg

Nyt ei muuta kuin hyvää sunnuntaita teille kaikille!

Minä painun hetkeksi vielä neulomaan ja iltapäivällä on edessä pikavisiitti Helsinkiin ja Jumbossa aion käydä kurkkaamassa Sinellin ja kirjakaupan valikoimat - ostamatta tietenkin...! (Uskokoon, ken tahtoo!)

terveisin Eija