Eilen oli kurja päivä terveyden kannalta, mutta posti toi kuitenkin iloisia juttuja:

* Glitter Potin tilaukseni. Koska kuljen keppien kanssa, en jaksanut ottaa kuvat kuin uusista leimoistani eli leimasivuni on päivitetty. Mm. ihanat Penny Blackin pääsiäispuput tulivat, ne pääsevät tämän vuoden pääsiäiskortteihin. Muuten paketissa oli paljon papereita, haaraniittejä, aakkostarroja - kaikki ostokset tein Glitter potin alessa -25% tai -50%.

Muoks: Sirpa tuolla kommenteissa kysyi, että kauanko Glitter potin tilauksen saapuminen kestää. Olen itse tilannut sieltä nyt kaksi kertaa ja molemmat ovat tulleet mielestäni suht nopeasti. Nyt tilasin 2.2. ja sain 3.2. ilmoituksen, että 'your order has been shipped' ja paketti tuli siis itse asiassa jo perjantaina, mutta en ehtinyt hakea sitä postista ennen kuin vasta eilen. Eli tilaus tuli 4 päivässä. Aika nopeaa, sanoisin :) ja edullistakin nyt, kun punnan kurssi on niin alhaalla. Eikä loppujen lopuksi tarvii englantia osata kovin hyvin, samalla tavalla nettikauppa toimii kuin Suomessakin. Maksu pitää hoitaa kuitenkin luottokortilla eli sellainen täytyy itseltä löytyä.

* Ilun sukkalankaklubin langat tulivat - kuulun sekä heleisiin että murrettuihin väreihin. Näistä yritän muistaa laittaa kuvan myöhemmin, nyt en yksin pysty kuvailemaan.

* Juju-kerhon kirja Tina Solhemin 'Leikkiä langoilla' tuli. Niin kaunis kirja, että vaikken ikinä tekisi tästä mitään, kannattaa käyttää kuvakirjana :).

Muistaessani laitan myös itselleni ylös, että lähdin näihin mukaan:

* Orvokin helmikuun leimakuuhun

* Korttitaivaan kiertävään leimakuvakuoreen - muoks: tämä kiertänyt jo minulla

* Korttitaivaan aarrekuoreen-muoks: tämä lähtee minulta 20.2. eteenpäin

muoks, lisätty 11.2.2009:

* leimakuvavaihtojen leivonta-aiheiseen vaihtoon

* leimakuvavaihtojen sekalaiseen vaihtoon -muoks: tämä lähtee minulta 20.2. eteenpäin

muoks, lisätty 13.2.2009:

* Marelon kortti-askartelutavaravaihtoon   -muoks: tämä lähtee minulta 20.2. eteenpäin

Muutamaan decoon olen myös ilmoittautunut mukaan, ne löytyvät tuolta sivupalkista tuolta 'Mukana'-otsikon alta. Kuvat valmistuneista deco-sivuistani laitan sitten ajan myötä tänne blogiini.

Jotta elämä voittaisi polvessani - menen sohvalle neulomaan!

Mukavaa päivää,

terveisin Eija