Tulipas tänään tehtyä taas muutama kortti. Nyt päätinkin, että julkaisen niitä yhden kerrallaan, yhden päivässä, kuten moni muukin tekee. Saa jokainen kortti 'oman tilansa' ja tulee postauksia joka päivälle. Epäilen kyllä, että ehdin sinne väleihinkin tekemään lisäpostauksia, mutta haitanneeko tuo?

Tässä alkuun kuva 'työpöydästä', joka edelleen on meidän ruokapöytä. Joku muistaa ehkä, kun kirjoitin joku viikko sitten siitä ullakkoprojektista, mikä meillä menossa. Eli ostettiin IKEAsta kaksi työpöytää sinne ja niistä on tarkoitus tulla ompelu- ja askartelupöydät. Ja koska sijaitsevat ullakolla, ei tarvitse siivota pöytiä joka välissä, vaan hommat voi jättää levälleen ja toisaalta, tulee ehkä mentyä tekemään pienempiäkin juttuja. Nyt, kun roudaa kaikki kamat aina pöydälle ja pöydältä, ei viitsi ihan yhden kortin tai yhden kuvan takia siihen hommaan alkaa. Mutta, kuten myös ehkä joku muistaa, kaaduin tuossa puolitoista viikkoa sitten niin, että polveni on nyt 'viallinen', enkä pääse kapuamaan sinne yläkertaan!!! Jotenka projekti venyy ja paukkuu, mutta onhan polvi saatava ensin kuntoon. Pahimmillaan tässä nyt sitten menee kuukausia ja helpoimmillaan paranee ilman veistä, mihin en kyllä kohta enää itse usko, mutta toivoahan sopii.

Tulipas vuodatus, nyt siis kuva aamuisesta työpöydästä. Mies siis sanoi, että on väärin kuvata pelkkiä 'hienoja' lopputuloksia, kun kukaan ei tiedä, millainen 'tehdas' täällä on :) joten lupasin näyttää:

Itse asiassa tuo ei näytä kuvassa niin pahalta kuin livenä. Oikeasti roinaa on vielä vasemmalla lisää ja vieressäni molemmin puolin tuolien päällä. Ja kaapissa. Mutta kai tästä jotain näkee. Ja ruokaahan voi ihan hyvin syödä vaikka sohvalla...

 

Kortti sitten - olkoon tämä rauhallinen lauantaille:

 

 

Kuitenkin nämä kortit näyttää aina luonnossa kivemmille kuin kuvissa - miksiköhän?

Kuvat on muuten otettu harvinaisella 'salamalla' - auringon valolla! Ja siis ilman salamaa.

 

Leppoisaa lauantaita!

terveisin Eija