Koska minulla oli kuvausinspis, kuvia piti ottaa, vaikka oli kamalan pimeää. Keskeneräisiä käsitöitä kuvatessani jouduin kuitenkin luopumaan hommasta, sillä niin pimeitä kuvista tuli ja värit vääristyivät pahasti. Eli joudun taas kerran lupaamaan itselleni, että viikonloppuna kuvataan...

Tässä kuitenkin uusimpia kirjahankintojani, suurin osa siis Amazonilta tilattuja:


2070925.jpg
Aivan himottavan ihanat pitsikirjat, varsinkin tuo Nancy Bushin opus, jota nyt on niin hehkutettu....voi, kun joulu olis jo ohi ja pääsis lahjatöistä huivien ääreen :)...No, ei vaiskaan!

2071108.jpg
Ylhäällä vasemmalla Helsingin messuilta, Hobboksin osastolta ostettu sukkakirja, päätin opetella joulun jälkeen tekemään kahdet kerralla. Vieressä oikealla mielenkiintoinen löytö Pärnun Rimistä: kansanomaisia kintaita Virosta.

2071112.jpg
Amazonin kirjoja...miten ylipäätään kirjat on niin ihania? Minä olen tässä suhteessa turhamainen - kirjasto ei riitä, vaan kirjat on omistettava! Niitä pitää voida nuuhkia ja hiplata, katsella ja lueskella sieltä täältä, ihailla ja tietää, että ne on hyllyssä aina!

2070923.jpg
Tätä kirjaa on varsinkin Räveltämön puolella kehuttu kovasti, vielä en ole siihen pahemmin perehtynyt, mutta innolla odotan...!

2070926.jpg
Tämä opus vaan on M U S T !

2071111.jpg
Tämäkin vaikuttaa mielenkiintoiselta...

2071110.jpg
Tämä on erittäin mielenkiintoinen - tavallaan Viron Haavisto.

2071113.jpg
Ensimmäinen kerholähetykseni - tässä siis on aistittavissa historian siipien havinaa...Fyberspatesin luxury lace clubin lähetys!


2071114.jpg
Kaksi muuta ihanaa vyyhtiä Fyberspatesilta....tuntuu niin pehmeiltä, että mihin näitä raaskii käyttää..?! Joku ihana huivi noista tulisi...täytyy muhitella mielessä!

Tällaista tällä erää,
kuvaamisiin, ystävät!

Terveisin Eija