Miten ne viikot vierähtää niin äkkiä, että yhtäkkiä huomaa edellisestä postauksesta kuluneen jo toista viikkoa...?!

Kaikenlaista olisi tapahtunut, mistä pitäisi ottaa kuvia, kunhan olisi aurinkoista ja kunhan ehtisi...neuleet edistyy, uusia lankoja tipahtelee postiluukusta, Amazonista tilaamani 10 neulekirjaa (!!!) - E. Zimmermanin opuksia, Custom Knits(joka on sikahyvä), IK:n parhaita, jne. jne.- ja kaikista on kyllä ajatus ottaa kuvat tänne blogiin. Kuvaajaa vaan laiskottaa, illat on pimeitä - miten sitä innostuisi....? Taitaa syysväsymys ottaa valtaansa.
Neulekirjat aion myös päivittää Ravelryn kirjastooni, uskoisin kaikkien kirjojen löytyvän Ravelryn sisältä jo, jenkkikirjoja kun taitavat kaikki olla.

Parastaikaa ollaan miehen kans Riikassa, viikonlopputuristeina. Vähän tähän yhdistyy myös koiramatkailua - tuomme muutaman koiran Suomeen. Tänään on rälläilty lankakaupoissa - kierretty kaksi Filatia ja lisäksi shoppailtu Riikan torilla ihanaa 100 % villaa, hinta vaivaiset 10 euroa per kilo....tota sanoisin jo edulliseksi! Hävettää luvata kuvia - mutta lupaan kuitenkin! Ensi viikolla teen postauksen, jossa saatte kuvia oikein urakalla! Muistaakseni säätietoihinkin on luvattu pakkasta, se voisi kenties yhdistyä auringonpaisteeseen...

Käytiin muuten Tallinnan läpi ajaessamme Karnaluksissa, minulle se oli toinen kerta siellä. Mies kesti ehkä vartin ko. liikkeessä, jona aikana itse olin liikkunut muutaman metrin siinä puikkohyllyjen edustalla. Sen jälkeen hän luovutti ja lähti autoon odottamaan. No, en sitten saanut ihan tarpeeksi kauan (omasta mielestäni) shoppailtua, kun säälitti mies-parka autossa odottamassa...mutta saaliiksi kertyi sitten kasa Addin metalli- ja puupyöröjä sekä nyt kokeeksi Ponyn ruusupuupyöröjä, jotka ainakin näin ilman lankaa hipelöiden tuntuu aivan taivaallisilta. Onko joku kokeillut näitä?
Lisäksi mukaan tarttui kaikkea pientä - puikkostoppareita, sukkapuikkojen päihin suojia, mittanauhaa ja kyllä vähän lankaakin. Ajattelin joissakin esineissä jo kevään SNY:tä, johon aion osallistua.

Minulla kävi ikävä juttu Knit Picksin Harmony Setin kanssa - siinähän on niitä kaapeleita ja puikonpäitä, Yhtä työtä aloittaessani hajosi setistä samalla kertaa kaksi kohtaa - puikko irtosi siitä metallisesta kannastaan ja kaapeli omasta metallisesta kannastaan. Kyllä kypsytti! Luin tuolta Ravelryn keskusteluista, että jollakulla toisellakin on käynyt samoin, mutta toisaalta, että Knit Picksillä on elinikäinen takuu. Täytyy vaan omista sähköposteista kaivaa esiin kauppa, mistä nämä ostin...kurjaa ylimääräistä työtä ja myös yksi syy siihen, että keräilin tuolta Karnaluksista sitten noita erikokoisia ja erityisesti PIIIITKIÄ (100 ja 120 cm) pyöröjä mukaani.

Sellaista tällä erää, kotiudumme Riikasta huomenillalla.
Mukavaa viikonloppua lukijani!

terveisin Eija