Siis VOI EI ja APUA - miten IHANA päivä on ollut!!! Olen suorastaan hukkunut posteihin tänään - ja arvatkaa, että oli vaikeaa olla töissä iltaseitsemään asti, kun paketit odottivat avaamattomina autossa!

Kusti polki minulle tänään:

- ystävän yllätyksen - kiitos MEEMU! Minä en ymmärrä, miten olet tuon pannunalusen väsännyt, mutta se osui ja upposi! Täysin just minulle! Olen keräämässä itselleni kahvipusseja (vink vink salaiset - niitä saa lähettää, jos ette itse tarvitse!), koska haluan tehdä niistä jotakin, mutta minun kerääminen on niin hidasta, kun en juuri kahvia juo...! Ja ne Meemun lähettämät taustapaperit oli syötävän ihania! Ja namit löytää kyllä tiensä täällä jonkun suuhun!

 

- salaisen neuleystävän ensimmäisen lähetyksen - kiitos SNY! Paketista pullahti muhkea kerä pampula-pompulalankaa ja paksut puikot - näistä varmaan muotoutuu jonkinlainen kaulahuivi, olitkin laittanut ohjevinkkejä - kiitos niistä! Tee tuoksui namille! Ja terveystilanteenikin olit huomioinut, kun matkassa oli sokerittomia karkkeja - kiitos! Kortti oli nätti 3D-kortti - näitä en olekaan itse koskaan kokeillut. Mukana oli vielä 4 haaraniittiä - kuvassa tuon kortin päällä, mutta eivät kyllä näy hyvin. Näitä käytänkin tosi paljon, joten kiitos vielä kerran!

 

- salaisen askarteluystävän ensimmäinen lähetys tuli tänään - ja sekin täysin minua! Ilmeisesti olen helposti luettavissa, kun kaikki lähetykset tuntui heti niin omilta Nauru, mutta sehän on vaan hyvä se! Supernättejä taustapapereita (tildaa, epäilen?), hurjan hienoja tageja (näitä en ole koskaan kokeillut!), Dovecraftin kirkkaita haaraniittejä ja leimakuvia!!! Nam! Arvatkaa vaan, maltanko nyt mennä nukkumaan - EN, vaan on pakko tehdä muutama kortti!

 

Ja ihan kuin noissa ei olisi ollut tarpeeksi - tänään tuli vielä Akateemisesta kirjakaupasta kotiin tilaamani Vogue Knitting - mutta näköjään nimensä muuttaneena: Designer Knitting. Että on sitten vielä aamuyöksi luettavaakin...Kuka menee minun puolesta huomenna töihin?

 

Mukavaa illanjatkoa,

terveisin Eija