SNY:ni on paljastunut....!

HÄN ON RIIKKIS - IIKKU ! Kiitos syksyn aikana saamistani ihanista paketeista, oma ihana SNYni!!!

Te, jotka odotatte kuvallista postausta tästä aiheesta: saatte odottaa jouluun, sillä tämän kauniin paketin aion säästää jouluaatoksi, omaksi ihan oikeaksi yllätyslahjakseni! Mutta joulun aikaan postaan kuvat ihan varmaan! KIITOS oli kuitenkin pakko tulla sanomaan ja päästä heti kurkkimaan

RIIKKIKSEN BLOGIA

 

Joulukorttiaiheinen blogipäivitykseni tökkii pahasti, ei siksi, ettei kortteja enää olisi , vaan siksi, että nämä pimeän pimeät ilmat eivät ole ollenkaan houkutelleet valokuvauksen pariin. Kuvista tulee jotenkin niin sameita ja onnettomia, ettei yhtään huvita. Mutta kortteilu kyllä on huvittanut, kortteja on sittenkin valmistunut lähemmäs 30 kpl! Olen iloinen! Katsotaan, jos tässä lähetyspäivää ennen valoilmiö häikäisisi ja saisi valokuvattua vielä nuo viimeiset. Mutta jos ei onnistu, sitten ne jäävät salaisuudeksi!

Nyt tavaroiden pakkaamisen pariin: meillä viikonloppuna edessä ensimmäinen kissanäyttely 20 vuoteen ja olen ihan innoissani, mutta myös ymmälläni; apua, mitä sinne pitääkään ottaa mukaan??? Koiranäyttelyyn olisi NIIN paljon helpompi lähteä!

terveisin Eikku