On sitten varmaan yhtä kuin minä....aloitin blogin jo tuonne blogspot.com-sivustolle, mutta totesin, että tätä suomalaista on sittenkin helpompi hallinnoida ja ymmärtää kuin blogspotia, joten siirrän blogini tänne. Eipä tässä suurta haittaa tule, kun en ollut ehtinyt kuin yhden kirjoituksen kirjoittaa sinne, jonka nyt siirrän tänne:

 Nyt sitten minäkin aloitin blogin....innostuneena niistä monista hienoista blogeista, joilla olen vieraillut. En tosin usko, että oma aikani riittää niin hienoon ja ahkeraan päivittämiseen kuin monilla kanssasisarilla, mutta parhaani teen.

Tämä blogi pyhitetty lähinnä käsitöilleni ja puutarhalleni, kunhan sen puutarhan vuonna XXXX saan...Riippuen raha-, aika- ja voimatilanteesta, mille vuodelle puutarhan rakentaminen osuu. Tämän hetken haaveissa on, että se tapahtuu ensi kesänä, mutta ainakin juuri nyt on ihan mieletön rakennus- tai mikä-lienee-väsymys päällä, tuntuu, etten pahvilaatikkoakaan jaksa purkaa. Tai jos puran, se on koko päivän työ!

Tosin puutarhaa on ikävä..tässä kuvia entisestä puutarhastani, entisestä kodista:

1914007.jpg
Tämä kukkapenkki oli sisääntulon edessä; rodo, kuunliljoja, kotkansiipiä ja tietenkin paljon sipulikukkia keväisin!

1914008.jpg
Tässä japaninlehtikuusessa roikkui kesät talvet 'lintujen yksiö'; kukkapenkissä maanpeiteruusuja, särkynyttä sydäntä, vuorenkilpiä, malvaa, ja kaikkea muuta sekalaista, vanhaa kotimaista perennaa.

1914010.jpg
Rakastan pioneja.

1914015.jpg
Viimeisin tekeleeni: penkissä vanhanajan ruusuja, kurjenmiekkoja, pioneja, sipulikukkia sekä omenapuu. Tämän lisäksi tein vielä yhden ison kukkapenkin, joka oli pyhitetty vanhanajan ruusuille, kärhöille ja pioneille. Nyt, kun olemme muuttaneet, en tietenkään tiedä, mitä näille ihanuuksille kuuluu....uutta puutarhaa odotellessa siis!

Käsityörintamalle kuuluu seuraavaa:

Sain toissapäivänä viimeistelyä vaille valmiiksi hartiahuivin, joka on tarkoitus ottaa mukaan lokakuun Turkin matkalle. Siitä puuttuu vielä hapsut sekä tietenkin lankojen päättely - miksi se viimeistely on aina se karmein vaihe, vaikka siitä on enää niin pieni matka vaatteen käyttöönottoon....
Turkkiin on tarkoitus valmistua vielä ainakin yksi toppi, jota varten tilatut Novitan Cocos-langat saapuivat tänään.
Ehdin kuitenkin aloittaa jo Retro Rib Sockseja tilaamastani englanninkielisestä sukkakirjasta, tuleepahan opittua neulontatermit englanniksikin, onneksi on netti ja netissä neule-englanti-sivustoja :)
Väliaikatekeleenä kulkee koko ajan Huopas-tossuja, joita yritän tehdä joululahjoiksi niin monet kuin ehdin. Yllätyin, kuinka helposti Huopanen huopui pesukoneessa. Taidan joulun jälkeen kokeilla lapasia ja pipojakin.