Olihan sitä ihan pakko päästä edes pikkuisen testaamaan Leimailutaivaan satoa - mutta pikkuiseksi se testaaminen jäikin, sillä minuun iski _siivoan_askartelupisteeni_inspiraatio. Ja kävin kaikki tavarani läpi, järjestin paperit, kukkaset, helmet, nauhat, yms. uudelleen, jokaisen omalle paikalleen. Siivosin pöydälle tilaa touhuta, laitoin Distress Inkin musteet nätisti riviin, kimalleliimat riviin, järjestin leimat jne. Kauankohan tuossa hienossa järjestyksessä pysyvät? Tästä sotkusta en sitten voikaan syyttää muita kuin itseäni....

Sain kuitenkin maalattua muutaman leimakuvan ja yhden kortin valmiiksi:

Taustapaperit on Leimailutaivaasta ostettu (en vaan muista, keneltä), kukat Paperellan ennakkotilauksesta, kukkiin suihkautettu Gold-väristä Glimmer Mistiä (myös Leimailutaivaasta). Leimakuva väritetty Distress Inkeillä, kukissa entistä Glossy Accentsiani, sydämissä Leimailutaivaasta ostettua vastaavaa ainetta, minkä nimeä en sitten nyt just muistakaan. Sen aineen kanssa vaan kävi vahinko, kun purkissa lukee, että leikkaa kärki ennen käyttöä. No, minähän leikkasin varovasti vain vähän, kas pullosta ei tule mitään ulos; leikkasin uudelleen, edelleen pullosta ei tule mitään ulos. Sitten leikkasin vielä kerran, niin, että selvästi näin, että siinä on reikää. Ja kas, pullosta ei tule mitään ulos. No, minä pyörittelin koko korkin sitten auki ja kas, suojana ollut folion tapainen oli lähtenyt irti ja mennyt sinne korkkiin estämään nesteen valumisen ulos. No sain folion saksen kärjillä kaiveltua pois ja nyt sitten ainetta tulee ulos! Ihan liikaakin. Sitä on suorastaan hankala käyttää.

 

Tämä kortti on samalla osallistumiseni 'The Sugar Bowl':n haasteeseen, joka löytyy täältä.

This is my sketch for The Sugar Bowl challenge 28. I have used Sugar Nellie's stamp 'Choose' and painted it with Distress Inks. Flowers and hearts have a little glossy accent.

terveisin Eikku